Det er TV 2 som melder at overgangen som lenge har vært på trappene, omsider er fullført.
– Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av, sier Graham Hansen til kanalen.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
3 TIMER SIDEN
Toårskontrakten med Barcelona ble signert i klubbens styrerom.
– Jeg fikk være en del av det helligste – inne på styrerommet og signerte på samme måte som om det var en herrespiller. De har virkelig vist at de satser stort, og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann. De ønsker å promotere spillerne. Det har vært en spesiell dag. Det har vært stas, sier Graham Hansen.
Sett denne? Saken fortsetter under:

Hilsen

I et intervju på Barcelonas hjemmeside er 24-åringen klar på at hun sikter høyt også etter klubbskiftet.
– Dette er en fantastisk klubb, som har gjort en formidabel jobb de siste årene. Jeg ønsket å komme hit og bli en del av dette, så det var et enkelt valg, sier Graham Hansen.
– Jeg ønsker å bidra til at Barcelona etablerer seg i eliten av europeiske klubber. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å lykkes og for å bidra til titler, tilføyer hun.
Landslagsprofilens agent Jan Oestreich har forhandlet med flere klubber som ønsker henne den siste tiden, men det har vært opp til 24-åringen å avgjøre hvor hun vil spille.
Franske Paris Saint-Germain skal ha vært blant beilerne.
Saken fortsetter under videoen:

Tapte finalen

Barcelona spilte lørdag Champions League-finale i Budapest og tapte den 1-4 for Lyon etter hattrick av Ada Hegerberg. Nå har den spanske klubben sikret en viktig forsterkning i jakten på å gjøre det enda bedre neste sesong.
Caroline Graham Hansen har spilt for Wolfsburg de fem siste sesongene og vunnet en rekke titler med klubben. Denne sesongen ble det seier i serie og cup, men i Champions League ble det kvartfinaletap mot Lyon.
Nå skal hun slutte seg til den norske VM-troppen som lader opp til sluttspillet i Frankrike.
(©NTB)
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
5 TIMER SIDEN