Senest torsdag fortalte Morten Gamst Pedersen i et intervju med NRK at han fortsatt har en drøm om å vende tilbake til England og spille fotball der i lavere divisjoner.
Men det blir ikke med det første.
VM
Publikum med tydelig beskjed til FIFA-presidenten
4 TIMER SIDEN
Fredag formiddag skriver nemlig Alta IF at 39-åringen blir værende i klubben i ett år til.
– Jeg har ikke ønsket å stresse med å ta en avgjørelse, og har hatt mange diskusjoner med ulike klubber i både Norge og utlandet. Til slutt landet jeg på at jeg ville fortsette på det vi begynte på her i Alta i fjor. Når sesongen ble så amputert som den ble, kjente jeg at det føltes uferdig. Nå gleder jeg meg til å komme i gang igjen, sier Gamst Pedersen til klubbens hjemmesider.
Gamst Pedersen scoret sju mål på 13 kamper for Alta IF i fjor.
Alta-trener Vidar Johnsen er godt fornøyd med signeringen.
– Morten var en flott og viktig type i garderoben vår i hele fjor, og vi har savnet både den ungdommelige personligheten hans, og gjennomprofesjonelle spilleren han er. Vi er glade for at han ønsket å være med oss enda et år, sier treneren.
For to uker siden meldte Adresseavisen at Gamst Pedersen var aktuell for Ranheim. , men valget falt altså på Alta IF i en divisjon lengre ned i systemet.
Om dette er hans siste kontrakt, vet hovedpersonen ikke.
– Muligheter kommer og muligheter går. Jeg kjenner alderen min, og venter ikke på noen langtidskontrakt noe sted, sier Gamst Pedersen til iTromsø..
VM
USA snøt Iran for historisk VM-avansement
4 TIMER SIDEN
VM
Supporter bortvist etter regnbue-markering
7 TIMER SIDEN