Det er Adresseavisen som melder nyheten torsdag morgen. Avisen skriver at Gamst Pedersen er tiltenkt en sentral rolle på midtbanen, og at de har kommet langt i forhandlingene der mye tyder på at det blir en overgang.
Discovery har grunn til å tro at det er hold i opplysningene, men at ingenting foreløpig er spikret.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
39-åringen har en lang karriere bak seg, etter spill i Rosenborg og Tromsø, og ikke minst gjennom mange år som supporterfavoritt i Blackburn i Premier League. Han har også vært innom Tyrkia og står med 83 landskamper.
Gamst Pedersen har tidligere i vinter også vært aktuell for en retur til Tromsø, uten at det formaliserte seg.
I fjor var han i Alta.
Discovery har også vært i kontakt med Ranheims daglige leder Frank Lidahl, som ikke ønsker å kommentere opplysnignene spesifikt.
– På generelt grunnlag, så har vi over tid jobbet med å komplettere troppen med en til to spillere. Den jobbet pågår fortsatt, sier Lidahl til Discovery.
– Hvordan er situasjonen i Ranheim for tiden da?
– Sola skinner alltid på Ranheim. Så nå gleder vi oss til å komme i gang.
Lidahl, eller OBOS-ligaen Infantino, som han spøkefullt er døpt av Ull/Kisas Fredrik Vestgård i Kisa-podcasten Alle mann i angrep og på den felles OBOS-klubben de har med Torbjørn Kallevåg på appen Clubhouse, ser frem til seriestart nå.
Etter en rolig periode har den taleføre klubblederen også begynt å varme opp snakketøyet.
– Det er så fint at noen melder, vi merker at vi har fått Vestgård og Andreas Aalbu i gang, og det blir mer oppmerksomhet med en gang så fort noen tør å trøkke til litt, og særlig over tid. Vi trenger det nå som Espen Nystuen i Kongsvinger har tatt med blazeren sin ned til PostNord, sier Lidahl med et smil.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53