Fridjónsson-hattrick i cupen for LSK

Oppdatert 04/05/2022 klokken 20:32 GMT+2

Et reservepreget Lillestrøm lekte seg med Eidsvold og tok seg videre til 2. runde i cupen. LSK vant til slutt 7-0.

Holmbert Fridjonsson

Lillestrøm hvilte blant andre kaptein Gjermund Åsen, Ifeanyi Mathew, Igoh Ogbu, Magnus Knudsen og keeper Mads Hedenstad Christiansen fra start.
Eidsvold ligger på 6.-plass i sin 4.-divisjonsavdeling og holdt unna mot eliteseriemotstanden til det var spilt 21 minutter. Akor Jerome Adams og Frederik Holst sørget for 2-0-ledelse til pause.
Etter pause ble antall treningstimer hos de to lagene mer og mer synlig, og Lars Ranger og Hólmbert Fridjónsson scoret hvert sitt. LSK fortsatte å styre kampen, men ga Eidsvold et 15 minutters pusterom – før det rant inn:
På tre minutter fikk Fridjónsson to nye mål og sitt hattrick og innbytter Mathew et mål.

Beste seriestart noensinne: – Har mye mer å vise

Serieleder LSK kunne scoret både tre og fire mål til, men Glenn Wilsgård i Eidsvold-buret gjorde flere gode redninger.
De fleste 1.-rundekampene i cupen spilles først om to uker.