Spilte en stund med hjertet i Halsen – så løsnet det for Sandefjord

Publisert 04/05/2022 klokken 20:03 GMT+2

Eliteserielaget Sandefjord hadde problemer med å punktere kampen mot Halsen, men to mål på fire minutter ga til slutt komfortable 4-1 og avansement i NM.

Sandefjord Fotball

Halsen, som spiller i 3. divisjon, var med i kampen til det var 20 minutter igjen. To raske mål av Quint Jansen og Sivert Gussiås sikret seieren.
Sandefjord gikk rett i strupen på Larvik-klubben og ledet etter bare sju minutter. Youssef Chaib scoret sitt første mål i Sandefjord-trøya i sin første offisielle kamp etter overgangen fra Strømmen.
Så kom overraskelsen da Halsens Kristian Jacobsen Istre utlignet et kvarter senere. 17 år gamle Filip Loftesnes-Bjune sørget for at Sandefjord var tilbake i ledelsen like etter.
Sandefjord produserte flere store sjanser, men slet med å gjøre 2-1-ledelsen mer komfortabel. Gussiås bommet blant annet på en «ferdigscoret» sjanse etter 52 minutter. Halsen forsvarte seg med alt de hadde, men måtte kapitulere da Jansen og Gussiås avgjorde kampen.
Sandefjord fortsatte å produsere muligheter, men endte med kun fire mål i en kamp der laget fort kunne hatt det dobbelte.