Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spiller til sykehus etter ekkel smell: – Han var litt omtåket

Kristian Hennie

Oppdatert 14/04/2024 klokken 22:45 GMT+2

Søndag ettermiddag sparket Viking og Brann i gang søndagens Eliteserie-runde.

Ulrik Mathisen fikk seg en ordentlig smell under søndagens kamp mot Viking.

Foto: NTB

Viking - Brann 1-1 (1-0)
Viking og Brann kickstartet søndagsrunden i Eliteserien da det var duket for folkefest på SR-Bank Arena.
Man så tidlig i kampen at det var to lag
Og etter halvspilt første omgang kom scoringen. Vikings midtbaneanker, Joe Bell, løftet inn et svært presist innlegg i boksen. Der sto Lars Jørgen Salvesen godt plassert og stanget inn 1-0 til hjemmelaget, som også ble resultatet til pause.
Like før lagene gikk til pause måtte Brann-yndling, Niklas Wassberg, byttes ut med det som så ut som en skade. Inn for han kom Sander Kartum. Wassberg tok seg til kneet og måtte legge seg ned etter en vending i Vikings boks.
I andre akt presset Hornelands menn på for en utlikning, og den skulle komme til slutt. 20 minutter før slutt oppsto det klabb og babb innenfor Vikings sekstenmeter. Hjemmelagets sisteskanse, Patrik Gunnarsson, fikk bokset ballen unna, men der dukket den lokale bergenseren Ole Didrik Blomberg og banket inn 1-1.
Og Brann ville ha mer. Ni minutter før slutt ble Bård Finne spilt i gjennom alene med keeper. Stjernespissen fintet ut keeper og satte inn 2-1, men etter en VAR-sjekk ble det klart at Finne var i offside og målet ble annullert.
På overtid ble Brann-spiller Ulrik Mathisen liggende etter en ekkel duell med Vikings Sondre Langås. De to spillerne gikk opp i en hodeduell og smalt inn i hverandre, og Mathisen ble liggende stille en liten stund. Helsepersonell kom seg raskt innpå banen, og heldigvis gikk Brann-spilleren for egen maskin ut av banen.
Da Mathisen kom seg opp på beina for egen maskin, kunne man høre stor applaus og lettelse hos publikum på SR-Bank Arena.
Kort tid etter kamp melder BT at Mathisen ble båret inn i en ventende ambulanse og kjørt til sykehus.
– Han var litt omtåket og følte seg ikke helt bra. Derfor legger vi ham inn til observasjon, sier Vikings lege Øystein Dale til BT.
Avisen skriver at Mathisen satt våken og oppreist da han ble trillet gjennom intervjusonen på båre.
– Jeg har tatt litt hånd om Ulrik. Han var svimmel og ikke helt klar i hodet. Han husket ikke situasjonen, sier Brann-trener Eirik Horneland til avisen.
SISTE: Senere søndag kveld fikk Bergensavisen opplyst at han er skrevet ut.
Til tross for Brann-dominans i andre omgang, ble det ingen flere mål i Stavanger by søndag og lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.
Det er andre dag på rad at det oppstår en ekkel hodesituasjon i Eliteserien. Lørdag ble Fredrikstads Morten Bjørlo liggende nede urørlig på banen, men kom seg også heldigvis opp igjen for egen maskin.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame