Populære sporter
All sport
Vis alt

Vålerenga forsterker - henter tidligere Sandefjord-keeper

Adrian Nordvik

Oppdatert 27/12/2022 klokken 18:42 GMT+1

Jacob Storevik er Vålerengas nye keeper. 26-åringen valgte å ikke forlenge avtalen med Sandefjord etter 2022-sesongen.

Jacob Storevik

Foto: NTB

Jacob Storevik er klar for Vålerenga.
Det bekrefter klubben tirsdag kveld på sin hjemmeside.
Keeperen, som kom til Sandefjord i august 2018 fra Florø SK og spilte 102 kamper for "Guttane", bekreftet tidligere i år til Sandefjord Blad at han ikke kom til å fortsette i klubben.
– Det er vemodig, for det har vært fire veldig fine år her i Sandefjord. Jeg skylder mange i klubben en stor takk. Det var her jeg ble satset på for første gang, men nå er det over for denne gang, sa Storevik til avisen tidligere i vinter.
I årets sesong kjempet han om keeperplassen med Hugo Keto, men endte sesongen med å spille de åtte siste kampene, inkludert nedrykkskvalliken mot Kongsvinger som Sandefjord vant.
Totalt så fikk han 20 kamper i Eliteserien i 2022-sesongen.
Nå har han altså signert for Dag-Eilev Fagermos menn på en kontrakt som strekker seg ut 2025.
- Først og fremst er jeg både stolt og glad over å få denne muligheten. Vålerenga er en kjempestor klubb i norsk målestokk, så dette er stort for meg, sier Førde-mannen og legger til:
- Magnus Sjøeng imponerte meg veldig da han kom inn i fjor, og jeg ser frem til å bli en del av det keeperteamet som er i Vålerenga. Jeg er sikker på at vi kan lære mye av hverandre, sier Storevik til klubbens hjemmeside.
Keepertrener Gjermund Østby sier det var viktig for klubben å få inn en spiller som Storevik.
- Det var viktig for oss å få inn en spiller i den alderen, både for keeperteamet og for resten av gruppa. I tillegg har han verdifull erfaring og også et veldig stort potensial, sier keepertreneren til klubbens hjemmeside.
Vålerenga har startet tidlig med å styrke seg til neste års Eliteserie-sesong. I tillegg til Storevik så har hovedstadsklubben også signert Omar Bully fra Grorud.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame