Populære sporter
All sport
Vis alt

Utelukker ikke nye kjøp før vinduet stenger: – Alt fra ingen til tre-fire spillere

Oppdatert 30/08/2022 klokken 20:30 GMT+2

Klokken tikker ned mot Deadline Day. Med kun timer igjen av overgangsvinduet, er det flere Eliteserie-klubber som fortsatt er ute på markedet.

HamKam

Foto: NTB

Onsdag fra klokken 18.00: Følg Deadline Day på Eurosport Norge, discovery+ og Eurosport.no
En av klubbene som fortsatt ikke har slukket lysene på kontoret er HamKam. Klubben har fått mye penger på bok etter at de solgte Kristian Eriksen til Molde for hele 15 millioner kroner tidligere i sommer. Før tirsdag hadde de grønnhvite kun hentet tilbake klubbhelten Marcus Pedersen. Det ble dog ikke den siste signeringen på Briskeby.
– Ja, er HamKams sportsjef Espen Olsen sitt kontante svar på om det er å forvente aktivitet hos dem før vinduet stenger.

Alt fra null til fire spillere

Ryktemøllen har ikke gått varm rundt Hamarkameratene den siste tiden, men sportsjef Espen Olsen hinter altså til at det blir aktivitet hos klubben før vinduet stenger.
Klubben har ikke lagt skjul på at de har vært på utkikk etter offensive forsterkninger dette vinduet. Men skader i det defensive leddet har gjort at de også har sett på spillere som kan bekle stopperposisjonen.
– Vi er ute etter å forsterke hele troppen, både bredden og laget. Det kan være alt fra ingen til tre-fire nye spillere, det, fortsatte han.

Bekreftet én

Tirsdag kveld la de grønnhvite fra Hamar ut en kryptisk tweet med en signeringspenn og diverse flagg.
To timer senere bekreftet HamKam at de har signert nigerinaske Rilwan Hassan. 31-åringen kan bekle alle rollene i angrepsrekken, men har primært spilt på høyrekanten.
Hassan har rikelig med erfaring fra dansk fotball. Han står med hele 262 kamper i Superligaen. Etter ti år i Midtjylland signerte nigerianeren for SönderjyskE i 2022, men har vært klubbløs etter at kontrakten med den danske klubben utløp 1. juli.
Om det blir fler signeringer gjenstår å se. Det som er sikkert er at Olsen ikke ønsker seg noe sent Deadline Day-drama, og håper at klubben er ferdighandlet innen Discovery starter TV-sendingen seks timer før vinduet stenger.
– Vi håper det blir en rolig kveld og sending for oss, avslutter han.
  • Onsdag fra klokken 18.00: Følg Deadline Day på Eurosport Norge, discovery+ og Eurosport.no
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame