Populære sporter
All sport
Vis alt

Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot

Even Lübeck

Publisert 03/12/2022 klokken 10:34 GMT+1

Godset-juvelen skal til Nederland for å trene med storklubb for andre gang på et halvt år.

Jostein Flo, Chrisander Bjørndalen Sørum

Foto: Eurosport

Strømsgodsets juvel Chrisander Sørum var på et treningsopphold med den nederlandske giganten Ajax i mai. Da gjorde han sakene sine så bra at lokalavisen Drammens Tidende meldte at det var aktuelt med en overgang for 2006-modellen.
– Men det er flere muligheter, og ikke sikkert at han signerer for en utenlandsk klubb i sommer. Nå skal vi vurdere fremover hva som er det beste for Chrisanders utvikling, sa faren Kjetil Sørum i mai.
Noe overgang ble det aldri da for unggutten med fire aldersbestemte landskamper for G15-landslaget fra 2021. Faktisk var ikke Sørum i aksjon for verken Godset sitt 2. lag i 3. divisjon eller juniorlag fra juni til oktober som følge av to ting - en strekkskade han pådro seg under en landslagssamling i slutten av juni, som han senere slo opp, og kyssesyken.
picture

Har glitret i motgang: – Kanskje min beste sesong i Godset

Sørum var tilbake på banen i starten av oktober og fikk med seg kamper for et Godset 2-lag som rykket opp til 2. divisjon og et Godset G16-lag som tapte NM-finale for Rosenborg. Han var toneangivende i NM-semifinalen mot Mjøndalen og scoret foran 1.500 tilskuere da Godset vant 4-0, men han kunne ikke hindre 2-4-tap for trønderne i Telenor Arena.
Nå skriver lokalavisen at han igjen skal på et nytt opphold med Ajax. Det skjer om ikke alt for lenge, og målet med turen skal være for å bli kjent med klubb, trenere og spillere.
– Det er høyt nivå på akademiet i Ajax. Sørum var der i mai, og er blitt invitert igjen, og det har vi ingenting imot nå som det er ferie, sier Jostein Flo.
Sørum er en ettertraktet spiller hos de store klubbene. I vinter takket han nei til et tilbud fra RB Leipzig, der en overgangssum skal ha vært på rundt fire millioner kroner.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame