Populære sporter
All sport
Vis alt

Ser frem mot toppoppgjør på utsolgt Aspmyra: – Blir en fantastisk ramme

Publisert 02/09/2022 klokken 20:38 GMT+2

Patrick Berg er tilbake i Bodø/Glimt og melder seg klar til tjeneste mot Molde lørdag. Han kjenner at det kribler etter å ikle seg den gule drakten igjen.

Patrick Berg

Foto: NTB

  • Se Eliteserie-oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde klokken 18 på discovery+
BODØ (Discovery):
Patrick Berg signerte mandag for gamleklubben Bodø/Glimt. Han ble presentert på en pressekonferanse i Bodø samme dag. Midtbanespilleren har slitt med lite spilletid i franske Lens og signerte mandag en femårskontrakt.
Berg spilte 168 kamper for de gulkledde før han etter fjorårets suksessesong ble proff i den franske toppligaen. Der er det blitt lite spilletid for nordlendingen, som har notert seg for 341 minutter fordelt på 19 kamper.
Nå er han tilbake og melder seg klar til kamp mot Molde på Aspmyra lørdag.
– Jeg håper å få bidratt så mye som mulig. Vi får se om kroppen holder 90 minutter eller hvor mye det blir, det er også opp til Kjetil og trenerteamet hvor mye spilletid det blir. Men jeg er klar, sier han til Discovery dagen før kamp.
– Det blir en fantastisk ramme rundt kampen med et utsolgt Aspmyra, sier han videre.
picture

Stort intervju: Suksesstreneren om Oslo-fotballen, opprykk og Eliteserie-interessen

Setter pris på velkomsten

Han satte stor pris på velkomsten han fikk i Bodø tidligere denne uken, der fansen hadde møtt opp med bluss og hele pakka.
– Den vekomsten var over all forventning. Det har vært hektiske dager i det siste, men veldig fine dager.
Han mener ingenting utprget har forandret seg siden han kom tilbake.
– Laget har utviklet seg og det er fortsatt veldig høyt nivå på trening her. De nye gutta kommet veldig fint inn i det. I Bodø er det en stor familie der alle kan være seg selv. De nye har kommet veldig fint inn i gruppa.
picture

Sandstø med stikk til ekspert: – Det handler ikke om «i», det handler om fotball

Må løse 3-5-2

Om kampen mot Molde sier han:
– Det er lett å se på det som en sekspoengskamp, men det er ikke vårt fokus. Vi må tenke på hvordan vi kan slå de kontra at vi må slå de, da får man høye skuldre. Vi må ut og nyte og prestere best mulig for å få et resultat.
– Vi har sett på tidligere kamper mot Molde der vi har slitt mot presset deres i 3-5-2, både høyt og lavt. Vi har sett på det og hvordan vi kan løse det. Men det er en stund siden vi møtte de sist, så laget tatt store steg, både i frispillingen og når de legger seg lavere.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame