Populære sporter
All sport
Vis alt

Sandefjord henter svensk midtbanespiller

Adrian Nordvik

Oppdatert 01/01/2023 klokken 13:31 GMT+1

Den svenske midtbanespilleren Filip Ottosson (26) fra Landskrona BOIS har signert på en tre-års avtale med Sandefjord Fotball.

Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard.

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
26-åringen spilte under 2022-sesongen 28 kamper i Superettan i Sverige. Han scoret tre ganger fra sin midtbaneposisjon for laget som endte på en sjetteplass på nest øverste nivå. Året før så spilte han 26 kamper for Landskrona. Tidligere har svensken spilt for Västerås og Eskilsminne.
Ottosson hadde tidligere være tydelig på at neste steg i hans karriere skulle være Allsvenskan. Den svenske klubben Mjällby skal ha vist interesse for midtbanespilleren som istedet valgte å dra til Sandefjord.
Den norske klubben skriver at de har inngått en avtale om et eventuelt videresalg med Landskrona for Ottosson som bare hadde et år igjen av kontrakten med den svenske klubben.
Sandefjord sier at de har fulgt svensken over lengre tid. Trener Hans Erik Ødegaard beskriver 26-åringen som en spiller som vil ha ballen og kan bruke den.
– Han er en sentral midtbanespiller som gjerne vil ha ballen og kan bruke den. Han har en god og presis høyrefot som kan variere med lange og korte pasninger, sier Ødegaard til klubbens hjemmeside.
Sandefjord-treneren sier også at han har merket seg svensken sitt gode overblikk og store spillforståelse og beskriver han som en playmaker.
Fra tidligere har Sandefjord hentet kantspilleren Danilo Al-Saed. Han kom fra den svenske klubben Sandvikens IF.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame