Populære sporter
All sport
Vis alt

Rosenborg næmer seg enighet med storklubb – går mot overgang etter låneforvirring

Lisa Amdam Tetlie

Publisert 27/08/2022 klokken 14:31 GMT+2

Fredag bekreftet Chelsea at de hentet tilbake Bryan Fiabema fra lån i Rosenborg. Nå kan unggutten bli RBK-spiller på permanent basis.

Bryan Fiabema (FOTO: Adrian Bredesen/RBK.no)

Foto: Other Agency

  • Se Tromsø mot Rosenborg søndag klokka 20 på discovery+
Fredag offentliggjorde Chelsea at de hentet tilbake Bryan Fiabema fra låneoppholdet i Rosenborg. Nå skal Rosenborg og Chelsea være så nær som enige om en permanent overgang for 19-åringen.
– Det er mest opp til Bryan nå. Signalet er at Chelsea og Rosenborg blir enige, sier trener Kjetil Rekdal til Nidaros lørdag.
Fiabema skal enda ikke ha bestemt seg, men det skal være diskusjoner rundt de personlige betingelsene for spilleren.
Unggutten kom til Trondheim i vinter på et da sesonglangt lån, men den engelske storklubben hentet tilbake tromsøværingen fire måneder for tidlig. Låneavtalen innebar en kjøpsoppsjon, noe som dermed gjør det mulig for trønderene å hente 19-åringen på permanent basis.
– Planen har jo vært at jeg skulle være her ut desember, det har i hvert fall jeg trodd. Så fikk jeg den beskjeden i går. Jeg tror nok det var flere som ble tatt på senga, forklarte Fiabema til TV 2 fredag.
Rekdal fortalte lørdag at Rosenborg er avhengig av et svar innen lørdag for å bestemme om Fiabema blir med til hjembyen Tromsø i rundends kamp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame