Populære sporter
All sport
Vis alt

Nedslående nyheter for nysigneringen: – Vi har vært uheldige

Sigbjørn Lægdene Stenvaag

Publisert 25/08/2022 klokken 11:55 GMT+2

Sarpsborg 08s Victor Torp og Anton Salétros ble begge skadet i oppgjøret mot Odd. Førstnevnte kan være ute i opp til seks uker.

Victor Torp.

Foto: NTB

  • Følg Molde - Sarpsborg 08 søndag 18.00 på discovery+
Krisen i Sarpsborg 08 går fra vondt til verre. I helgen gikk laget på nok et tap borte for Odd, noe som forlenger tapsrekka til syv kamper på rad i Eliteserien. I samme oppgjør måtte midtbaneduoen Anton Salétros og Victor Torp gå av banen med skader.
For Salétros ble utfallet riktig nok ikke så ille som først antatt. Klubblege i Sarpsborg 08, Chubaka Rubasha, sier til Sarpsborg Arbeiderblad at midtbanespilleren ikke har pådratt seg en alvorlig kneskade.
– MR-bildene viste at det verken er en menisk- eller korsbåndskade. Det er ingen struktur som er røket eller brukket. Han har fått en liten støtskade i kneet som gjør at det kan være både smerter og ubehagelig en stund framover, sier Rubasha til avisen.
Salétros skal være usikker til helgens oppgjør mot Molde, men kan forventes på banen igjen mot HamKam helgen etter.
Se høydepunktene fra oppgjøret mellom Odd og Sarpsborg 08. Saken fortsetter under videoen.
picture

Se høydepunktene: Sarpsborgs grusomme rekke fortsatte

Overtråkk

For nysigneringen Victor Torp ser det ikke like lyst ut. Han kan i verste fall være ute i seks uker.
– Victor har fått en typisk overtråkk-skade. MR-bildene viste at han har røket et leddbånd i ankelen. Han er i utgangspunktet ute i fire til seks uker. Noen ganger kan det fortere, men det blir i så fall en bonus for oss, sier Rubasha til Sarpsborg Arbeiderblad.
Sportsjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, sier skadeproblemene er en naturlig del av fotballen.
– Vi har vært litt uheldige, men det kan se ut som at noen av smellene ikke er så alvorlige som det først så ut som. Det er sånn det er med dette spillet, det oppstår skader i en kontaktidrett. Håpet er at Victor er tilbake i løpet av et par uker, sier Berntsen til Discovery.
Denne utrolige scoringen senket Sarpsborg 08 mot Haugesund. Saken fortsetter under videoen.
picture

Se høydepunktene: Brassescoring og frisparkmål da Haugesund snudde til seier mot Sarpsborg 08

– Ferdighandlet

Etter 19 spilte Eliteserie-runder ligger Sarpsborg 08 på kvalikkplass. Til tross for skadene har ikke klubben planer om å foreta seg mer på overgangsmarkedet.
– Troppen er styrket fra i vår, så vi er greit forspent for høstsesongen. Men blir skadesituasjonen mer alvorlig, kommer vi kanskje til å foreta oss noe. I utgangspunktet er vi ferdighandlet, sier Berntsen.
Søndag møter Sarpsborg 08 serieleder Molde på bortebane. I tillegg til skadene på Torp og Salétros, melder Sarpsborg Arbeiderblad at Tobias Heintz er usikker til kampen, etter å ha slitt med sykdom.
– Vi er noe preget i helgen som kommer, men vi stiller knallsterkt mot Molde ut ifra forutsetningene. Så tipper jeg vi har flere spillere tilbake mot HamKam, sier Berntsen til Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame