Saken oppdateres!
Slik Varden og Telemarksavisa kunne melde om onsdag ettermiddag, er Joshua Kitolano på radaren til den nederlandske klubben Sparta Rotterdam.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
4 TIMER SIDEN
Det er større sjanse for at overgangen blir noe av enn ikke, får Discovery opplyst torsdag formiddag. Samtidig har ikke klubbene kommet til enighet, og det jobbes fortsatt med å få til en overgang.
Det er mest nærliggnede å tro at klubbene kommer til enighet tidlig neste uke, men klubbene kan også komme til enighet før den tid, etter det Discovery vet.
Sparta Rotterdam skal ha vært interessert i en drøy måned i Kitolanos tjenester. Ifølge Discoverys opplysninger er også unggutten interessert i en overgang til Nederland og Rotterdam-klubben. 20-åringen fra Gulset har et halvt år igjen av Odd-kontrakten og har tidligere vært åpen om at han ikke vil skrive ny.
I fjor takket Odd nei til et tilbud på rundt seks millioner kroner fra Feyenoord, men nå virker det altså som om utenlandsdrømmen til Kitolano kan bli oppfylt.
Kitolano står med 118 kamper og åtte mål for Odd siden debuten i 2018. 2001-modellen har startet ni kamper denne sesongen og vært en viktig brikke for Skienslaget de siste årene. Kitolano har hele 51 aldersbestemte landskamper.
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
EN DAG SIDEN