Populære sporter
All sport
Vis alt

Mister nøkkelspiller resten av sesongen

Andreas Hopen

Oppdatert 09/07/2022 klokken 14:55 GMT+2

Haugesund har ikke hatt Sondre Liseth på banen denne sesongen på grunn av skade. Nå er det klart at bergenseren mister hele sesongen.

Sondre Liseth

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på egen hjemmeside.
Grunnen er at 24-åringen må opereres for å bli kvitt skaden han pådro seg på ferie i januar. Nå har Liseth fått en medisinsk vurdering utenlands som konkluderte med at operasjon var det riktige utfallet.
– Sondre pådro seg en multitraume i ankel og fot under en løpetur på ferie i januar. Det var omfattende skader og utredningen startet da han var tilbake. De første prognosene sa en rehabiliteringstid på 3 måneder, men den gikk ikke som forventet. De nye utredningen ga ingen svar, sier Ørjan Sørhus til hjemmesiden.
Etter at rehabiliteringen ikke ga resultater søkte FKH hjelp fra utenlandske eksperter.
– Etter å ha trappet opp treningen i det siste har foten fortsatt vært vond. Vi søkte derfor internasjonal ekspertise for en «second opinion». Svaret herfra var at denne skaden ikke vil lege seg og at operasjon er det riktige når vi har kommet til dette stadiet. Sondre har en instabilitet i et ledd i foten og det vil derfor bli foretatt en operasjon for å stabilisere det aktuelle leddet, fortsetter Sørhus.
Det betyr at hele sesongen ryker for Liseth. Haugesund ligger på en 13.-plass etter tretten kamper med tolv poeng. Ett poeng foran Jerv på direkte nedrykk. Alle lagene bak FKH har færre kamper spilt.
Sett denne?
picture

Her møter supporteren sitt store idol etter å ha reist verden rundt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame