Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking-trener bekrefter: Tripic klar til Vålerenga-kamp

Lisa Amdam Tetlie

Publisert 23/07/2022 klokken 14:06 GMT+2

Zlatko Tripic måtte ut med det som så ut til å være en skade i Europaspillet mot Sparta Praha torsdag. Trener Morten Jensen bekrefter at det var en falsk alarm.

Zlatko Tripic

Foto: Scanpix

  • Følg Vålerenga mot Viking søndag 18.00 på discovery+ og Eurosport Norge!
Det så ikke lovende ut for Viking da venstrevingen måtte av banen i oppgjøret mot Sparta Praha tidligere denne uken. Norsk-bosnieren måtte se lagkameratene spille seg til uavgjort i UEFA Conference League-kvalifiseringen fra benken.
Nå bekrefter trener Morten Jensen at Tripic er klar allerede til rundens kamp mot Vålerenga søndag.
– Det går veldig fint med han. Han er klar til i morgen. Det var egentlig ingen skade, han var bare veldig sliten, sier Viking-trener Morten Jensen til Discovery lørdag før helgens Eliteserie-runde.
Viking-vingen kom nylig tilbake fra et skadeopphold på drøye to måneder. Da var det en føling i lysken som satte han ut av spill. Han var ute først i to kamper, før han prøvde seg tilbake i to kamper. Der klarte han seg i bare totalt en og en halv omgang før han igjen måtte tilbake på benken med skade.
Stavanger-laget er nummer tre på tabellen etter 16 seriekamper. Søndag går turen til Intility Arena, der de møter et hardt presset Vålerenga på 12.-plass.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame