Ibrahimaj-perle reddet LSK: – Har mer å gå på

Oppdatert 25/02/2022 klokken 15:16 GMT+1

Ylldren Ibrahimaj kunne juble for sin første scoring i LSK-drakt, men det var Tromsø som var det beste laget i Marbella.

Lillestrøm

Lillestrøm - Tromsø 1-1 (0-1)
Det endte uavgjort mellom Lillestrøm og Tromsø fredag. Gutan sto for de største sjansene og fikk betalt ved Casper Øyvann like før pause.
Lillestrøm hadde ikke mye å komme med, men en tabbe fra Ruben Yttergård Jenssen førte til at Ylldren Ibrahimaj chippet inn 1-1 på vakkert vis. Det ble også sluttresultatet.
– Lillestrøm har med å gå på, oppsummerte Amedia-kommentator Per-Jarle Heggelund.

TIL-dominans

Tromsø virket knappe mer påskrudd i første omgang og kunne juble etter 38 minutter. Ledelsen var det Øyvann som sto for. Sakarias Opsahl slo et godt frispark like ved cornerflagget, og forsvarsspilleren nikket inn ledelse.
Etter timen spilt ble det gjort flere bytter på begge lag, blant dem nysignering Ibrahimaj. Først levere han et frispark som strøk nettveggen, noen minutter senere sang det i nettet.
Ruben Yttergård Jennsen var uoppmerksom og mistet ballen til Ibrahimaj, som chippet inn utlikning fra 20 meter. Keeper Jakob Haugaard sto på halvdistanse, og måtte se ballen dale over seg.

– Deilig

Så langt trives Ibrahimaj godt i sin nye klubb.
– Det kjennes deilig. De positive inntrykkene jeg fikk før jeg kom til klubben har bare blitt forsterka, sier Ibrahimaj til Discovery.
LSK-trener Geir Bakke sa følgende om klubbens ambisjoner denne sesongen før kampen:
– Vi jobber med utvikling hele tiden. Det er tett som hagl fra midten og opp, men vi har en klar ambisjon om å havne øvre halvdel.
Slik startet lagene:
LSK (3-4-3): Mads Hedenstad Christiansen – Colin Rösler, Igoh Ogbu, Tom Pettersson – Lars Ranger, Frederik Holst, Ifeanyi Mathew, Vetle Dragsnes – Pål-André Helland, Akor Adams, Gjermund Åsen.
TIL (3-5-2): Jakob Haugaard – Casper Øyvann, Cristophe Psyche, Anders Jenssen – Oskar Opsahl, Niklas Vesterlund, Felix Winther, Ruben Yttergård Jenssen, Sakarias Opsahl – August Mikkelsen, Ebiye Moses.