• Se Rosenborgs serieåpning mot Bodø/Glimt på discovery+ og MAX
Stefan Strandberg ønsker angivelig å forlate Salernitana, enten ved overgang eller å terminere kontrakten. Det meldte Nidaros og Adresseavisen onsdag.
Ifølge de samme avisene ønsker Rosenborg å hente Strandberg til Trondheim. Til TV 2 bekreftet Kjetil Rekdal interessen.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
18 TIMER SIDEN
– Selvfølgelig er han det. Han er landslagsspiller for Norge, og om jeg ikke leste feil så rangerte Ståle han som den viktigste stopperen han har. Sånn sett vil han være interessant for mange, men det er umulig å svare på om vi skal hente det eller det, sa Rekdal til kanalen.
Overgangsvinduet stenger natt til fredag, og nå skal Rosenborg ha fått konkurranse på landslagsspilleren. Adresseavisen skrev onsdag kveld at Rosenborg har kommet med et konkret bud på Strandberg, men at også Molde har kastet seg inn i kampen om lyngdølen.
Følg Deadline day i Eurosports livesenter

Ny kantspiller?

I tillegg til Strandberg ble det også skrevet at Rosenborg er interessert i svenske Alexander Kacaniklic. Kantspilleren har en fortid i Fulham og Nantes - og var blant Allsvenskans beste spillere for Hammarby for et par sesonger siden. Han spiller nå i Hajduk Split.
Sportssjef i Rosenborg Mikael Dorsin tror det blir en rolig kveld, men er klar på at det kan skje noe før vinduet stenger.
– Det kan skje noe så lenge vinduet er åpent, men jeg tror det blir en rolig kveld, sier Dorsin til Adresseavisen.
Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54