Populære sporter
All sport
Vis alt

Henter 21-åring fra Premier League: – En god avslutter

Andreas Hopen

Publisert 07/07/2022 klokken 22:18 GMT+2

Sarpsborg 08 har begynt sommerhandelen. Torsdag presenterte de en angriper fra Brentford.

Gustav Mogensen, her for Brentfords G18-lag.

Foto: Getty Images

Torsdag kunne sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen presentere 21-år gamle Gustav Mogensen som klubbens nye spiss.
Dansken kommer fra Premier League-klubben Brentford hvor han har spilt tre treningskamper for klubben. Mogesen kom til Brentford i 2019, men har slitt mye med skader siden han kom til klubben.
– En veldig spennende spisstype. Dessverre for Mogensen har han hatt en stygg kneskade han nå jobber seg tilbake fra. Likevel mener vi råmaterialet han besitter er så bra og spennende at vi ønsker å satse på ham. Dette er en spiller som uten humpene på veien neppe hadde vært aktuell for de skandinaviske ligaene, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
picture

Ville scener: Her utligner keeperen(!) 6 minutter på overtid

Mogensen har ikke vært på banen siden en treningskamp mot West Ham i august for to år siden. 21-åringen er fortsatt skadet, og håper å være tilbake om et par måneder.
- Vi tar en liten risiko her med tanke på skadene han har hatt, men samtidig har vi, gjennom besøk i London og samtaler med Mogensen selv, blitt sikre på at vi får en ekstremt motivert og sulten spiller hit. Det, kombinert med et medisinsk apparat vi har stor tillit til, gjør at vi mener sannsynligheten for at dette blir en suksess er stor. Det er en spiller med et voldsomt potensiale vi håper å få til å blomstre i ekte Sarpsborg-stil. Han vil trenge litt tid helt i starten her nå, men den tiden skal vi også gi ham, fortsetter sportssjefen.
Mogensen rager 1.90 meter over bakken, og omtaler seg selv i følgende ordlag.
- Jeg er en stor angriper. Jeg kan løpe dypt, men også holde på ballen. Så er jeg en god avslutter, sier Gustav Mogensen.
Mogensen blir registrert for Eliteserie-spill 1. august.
picture

Avslører utenlandsk interesse

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame