Populære sporter
All sport
Vis alt

Heerenveen henter ny nordmann - Sahraoui klar for den nederlandske storklubben

Even Lübeck

Oppdatert 31/01/2023 klokken 21:37 GMT+1

Osame Sahraoui blir å se i nederlandsk fotball i årene fremover. Han har skrevet under på en tre og et halvt års avtale med Heerenveen.

Osame Sahraoui

Foto: NTB

Vålerenga har solgt Osame Sahraoui til nederlandske Heerenveen, som på overgangsvinduets siste dag sikret seg to norske talenter.
Noen timer tidligere signerte Daniel Karlsbakk for klubben. Han kommer fra Viking.
Overgangen bekreftes av Vålerenga på sine hjemmesider. Også Heerenveen skriver om overgangen.
21-åringen har signert under på en avtale som strekker seg over tre og et halvt år. Sahraoui blir nummer 20.
– Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Herenveen er det rette steget for meg. Det blir et fint nytt eventyr, sier han til klubbens hjemmesider.
– Herenveen er en fantastisk klubb når det kommer til utvikling. Det er ikke slik at de kom på banen i siste liten, vi har hatt dialog i lang tid og de har fulgt meg lenge. Det føles som et rett sted å komme til for å ta ytterligere steg, sier han.
VIF-trener Dag-Eilev Fagermo sier følgende:
– Jeg syns det er trist at Osame selges. Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, og kanskje solgt til en enda større klubb. Når det er sagt så unner jeg Osame denne muligheten, og med den korte kontrakten han hadde igjen, var det slik det måtte bli, avslutter sjefen.
I Heerenveen er de svært fornøyde.
– Han er en talentfull og teknisk begavet kantspiller med gode offensive ferdigheter, og han gir oss flere alternativer framover på banen, sier sportssjef Ferry de Haan til Heerenveens nettsted.
Han har ni kamper og to mål for Norges EM-klare U21-landslag.
Det er fjerde gang Heerenveen henter en spiller fra Vålerenga, etter Thomas Holm (1997), Christian Grindheim (2008) og Chidera Ejuke (2019).
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame