Populære sporter
All sport
Vis alt

HamKam med dobbeltsignering: – Vet hvor målene på Briskeby står

Stian Nufsfjord

Oppdatert 30/01/2022 klokken 20:09 GMT+1

Nyopprykkede HamKam henter tilbake Pål Alexander Kirkevold, i tillegg til at de har sikret seg et splitter nytt angrepsvåpen.

Pål Alexander Kirkevold

Foto: Scanpix

Pål Alexander Kirkevold har skrevet under en avtale med HamKam. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside.
– Med mange løpsvillige terriere rundt seg vil en smart og sterk spiss få gode arbeidsforhold. Pål har tidligere vist at han vet hvor målene på Briskeby står, og vi har ingen planer om å flytte på dem, sier sportssjef Espen Olsen om overgangen.
31-åringen, som står notert med en landskamp for Norge gjør dermed en retur til klubben han første gang signerte for tilbake i 2010. Han ble to sesonger i klubben før han reiste videre til Mjøndalen. På de to sesongene noterte angriperen seg med imponerende 30 ligamål.
I 2015 reiste Kirkevold utenlands, til danske Hobro. I 2017/2018-sesongen scoret han hele 22 mål i den danske Superligaen, noe som resulterte i debuten for landslaget, borte mot Nord-Makedonia i 2017.
Kort tid senere bekreftet Hamar-klubben at også kanadiske Clément Bayiha er klar.
Bayiha har den siste tiden spilt i MLS for Montreal, men da kontrakten med den amerikanske klubben løp ut ved årsskiftet, ble det ikke noe forlengelse i USA. Nå fortsetter karrieren i Norge og Hamar. Dette er første gang 22-åringen spiller utenfor Nord-Amerika.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame