Populære sporter
All sport
Vis alt

Omtalt som «en flopp» i Danmark – nå kan han nærme seg Rosenborg

Andreas Hopen

Oppdatert 23/01/2022 klokken 23:59 GMT+1

Etter to år i danske Brøndby nærmer Tobias Børkeeiet en retur til Norge.

Tobias Børkeeiet

Foto: Getty Images

Det er regionavisen Adresseavisen som melder at 22-år gamle Tobias Børkeeiet kommer til Trondheim om få dager for å gjennomføre overgangen fra Brøndby til Rosenborg.
Søndag kveld landet Børkeeiet på Værnes, men lysluggen var ikke veldig snakkesalig og ville ikke gi noen kommentar til Adresseavisens utsendte. Han skal gjennomføre medisinsk test før han blir klar for RBK.
Børkeeiet reiste i 2019 til Brøndby fra Stabæk, og har siden den gang spilt 34 kamper for klubben, men oppholdet i den danske Superligaen har ikke vært en udelt suksess.
Den danske avisen Tipsbladet omtaler Tobias Børkeeiet som «en flopp» når de omtaler den mulige overgangen. Børkeeiet fikk en uheldig start på oppholdet i Danmark, da han gikk skadet i flere måneder etter overgangen til dansk fotball. Tipsbladet derimot peker spesielt på at Børkeeiet skulle starte sesongen i Brøndbys trebackslinje, men det ble ifølge avisen ingen suksess etter det de omtaler som flere uheldige opplevelser. Samme avis skriver også at det lenge har vært kjent at 22-åringen er ferdig i Brøndby, men til nå har spørsmålet vært hvilken klubb han ender opp i.
Rosenborg vil ikke bekrefte om Børkeeiet kommer til klubben.
– Vi har en klar plan, som vi følger, og jobber med en del «caser». Det kommer noen spillere inn, sa Dorsin til Adressa på spørsmål om spillere inn.
Det har lenge vært snakk om at Rosenborgs hovedtrener Kjetil Rekdal ønsker å spille trebackslinje i Rosenborg, slik han også gjorde med HamKam. Hvilken posisjon Børkeeiet kommer til å bekle hvis han kommer til Rosenborg er ikke kjent.
Kjetil Rekdal har ikke fått hentet noen spillere til Rosenborg etter at han tok over treneransvaret. Derimot har både Emil Ceide (Sassuolo), Even Hovland (Häcken) og Anders Konradsen (uten klubb) forlatt klubben. I tillegg ryktes det at både Holmar Örn Eyjolfsson og Dino Islamovic kan komme til å forlate klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame