Populære sporter
All sport
Vis alt

17-åring klar for Eliteserie-klubb.

Herman Sønju

Oppdatert 24/01/2022 klokken 15:31 GMT+1

Johan Johannessen Bakke (17) har signert for Molde.

Johan Bakke

Foto: NTB

Det bekrefter Sogndal på sine nettsider mandag.
Johan Johannessen Bakke, ekte Sogndal-gutt og sønn av Eirik Bakke, blir ikke lenger å finne på Fosshaugane Campus. Fra og med neste sesong vil hans nye hjem være Aker Stadion.
Sogndal Fotball hadde ein plan for Johan vidare, og eit sterkt ønske om å behalda han her. Molde ville ha han til seg, og Johan var med sin familie tydelege på at dei ville ta denne moglegheiten. Klubben valde då å etterkomme dette ønsket. Johan kjem til ein klubb me kjenner godt frå før, og er trygge på at guten er sikra ei god utvikling vidare, står det i pressemeldingen.
Administrerende direktør i Molde, Ole Erik Stavrum er henrykt over den nye signeringen.
– Vi er veldig fornøyd med å få tak i Johan. Han passer veldig godt inn i vår spillestil og vår måte å drive klubb på, sier Stavrum til Discovery.
Han mener 17-åringen har en stor fremtid foran seg.
– Selv om Johan bare er 17 år har han spilt over 20 kamper i OBOS-ligaen, og det er det få på den alderen som kan vise til. Han er en riktig type spiller for oss og kan bli viktig i årene fremover, forteller Stavrum.
Den administrerende direktøren bekrefter også at Bakke allerede har sluttet seg til sitt nye lag på treningsleir i Spania.
Bare 16-år gammel fikk Bakke debuten sin mot Strømmen i 2020. Han fikk til slutt 27 kamper for A-laget til Sogndal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame