Populære sporter
All sport
Vis alt

Anders Ågnes Konradsen vender hjem til Bodø: – Gleder meg veldig til å komme i gang

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 27/02/2022 klokken 22:01 GMT+1

12 år har gått siden Anders Ågnes Konradsen sist spilte for Bodø/Glimt. Nå vender den rutinerte midtbanespilleren tilbake.

Anders Konradsen

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Det føles veldig bra. Det er litt rart og veldig godt. Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang med jobben. Har fått en liten prøvesmak den siste uka, sier Anders Ågnes Konradsen til glimt.no.
31-åringen har signert en kontrakt med moderklubben ut året.

Fulgt moderklubben tett

Bodøværingen spilte sist for Glimt i 2010 og fikk sin debut for de helgule tilbake i 2007. I 2011 gikk turen til Strømsgodset, etterfulgt av et opphold i franske Rennes.
De siste sju sesongene har Konradsen spilt i Trondheim for Rosenborg. Han har stått uten klubb siden kontrakten hans med trønderne utløp ved årsskiftet.
31-åringen har trent med klubben siden de kom hjem fra treningsoppholdet i Spania, og har fulgt hjemklubben tett de siste sesongene.
Jeg har sett rundt 90 prosent av alle sparkene som har blitt gjort på ballen av Glimt de siste årene, men jeg har aldri turt å drømme om at Glimt skulle være så etablert i europeisk fotball. Jeg har alltid tenkt at det hadde vært kult å komme tilbake til Bodø. Jeg er født og oppvokst i denne klubben, fortsetter nysigneringen.

Blir lagkamerat med lillebror

Anders blir ikke den eneste i familien Ågnes Konradsen som skal spille i helgult den kommende sesongen. Fra før av spiller lillebror Morten (25) for Bodø-laget.
– Det er kjempeartig å spille med Morten. Jeg har fulgt nøye med han i det siste. Vi har delt bolig den siste uka, så akkurat nå sitter vi her og spiser kveldsmat, sier Glimts nye midtbanespiller.
Morten Ågnes Konradsen har i likhet med den hjemvendte broren både spilt for Bodø/Glimt og Rosenborg, men han fikk kun åtte kamper for RBKs førstelag. 25-åringen har vært langt mer sentral i årene som Glimt-spiller. Ifølge fotball.no har midtbanespilleren 136 kamper for Bodø/Glimt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame