Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Det føles veldig bra. Det er litt rart og veldig godt. Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang med jobben. Har fått en liten prøvesmak den siste uka, sier Anders Ågnes Konradsen til glimt.no.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
I GÅR PÅ 15:14
31-åringen har signert en kontrakt med moderklubben ut året.

Fulgt moderklubben tett

Bodøværingen spilte sist for Glimt i 2010 og fikk sin debut for de helgule tilbake i 2007. I 2011 gikk turen til Strømsgodset, etterfulgt av et opphold i franske Rennes.
De siste sju sesongene har Konradsen spilt i Trondheim for Rosenborg. Han har stått uten klubb siden kontrakten hans med trønderne utløp ved årsskiftet.
LES OGSÅ: Dominerte mot Celtic: – Viktig at jeg spiller som Elias
31-åringen har trent med klubben siden de kom hjem fra treningsoppholdet i Spania, og har fulgt hjemklubben tett de siste sesongene.
Jeg har sett rundt 90 prosent av alle sparkene som har blitt gjort på ballen av Glimt de siste årene, men jeg har aldri turt å drømme om at Glimt skulle være så etablert i europeisk fotball. Jeg har alltid tenkt at det hadde vært kult å komme tilbake til Bodø. Jeg er født og oppvokst i denne klubben, fortsetter nysigneringen.

Blir lagkamerat med lillebror

Anders blir ikke den eneste i familien Ågnes Konradsen som skal spille i helgult den kommende sesongen. Fra før av spiller lillebror Morten (25) for Bodø-laget.
– Det er kjempeartig å spille med Morten. Jeg har fulgt nøye med han i det siste. Vi har delt bolig den siste uka, så akkurat nå sitter vi her og spiser kveldsmat, sier Glimts nye midtbanespiller.
LES OGSÅ: Fyller tomrommet etter Bjørkan: – Skjønner at folk sammenligner oss
Morten Ågnes Konradsen har i likhet med den hjemvendte broren både spilt for Bodø/Glimt og Rosenborg, men han fikk kun åtte kamper for RBKs førstelag. 25-åringen har vært langt mer sentral i årene som Glimt-spiller. Ifølge fotball.no har midtbanespilleren 136 kamper for Bodø/Glimt.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
I GÅR PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
I GÅR PÅ 20:42