Populære sporter
All sport
Vis alt

Vært skadet i 15 måneder – nå ryker trolig resten av sesongen også

Andreas Hopen

Publisert 15/08/2021 klokken 15:17 GMT+2

Kristoffer Haraldseid ble hentet til Molde i 2019, og spilte fast i sin første sesong. Så røk korsbåndet, og et langt skademareritt ventet.

Kristoffer Haraldseid

Foto: Eurosport

  • Se Viking - Molde og resten av Eliteserie-kampene på discovery+
Moldes høyreback Kristoffer Haraldseid fikk 28 kamper for klubben i 2019 etter overgangen fra Haugesund. Den nå 27-år gamle haugalendingen gjorde seg klar for sesongstart i 2020, men så røk korsbåndet. Normalt tar en slik skade omtrent ett år å komme tilbake fra, men for Haraldseid har det kommet tilbakefall.
– Under rehabliteringen har jeg hatt en del tilbakefall som har ført til en del utsettelser. Jeg skulle helst vært tilbake nå, men det er ikke alltid det går som planlagt, sa 27-åringen til RBnett før Moldes kvalifiseringskamp mot Trabzonspor på torsdag.
Nå har backen vært skadet i femten måneder, men han har fortsatt ikke noen returdato. Trolig blir han ikke å se på banen i 2021.
– Jeg har ikke noe sterkt mål om å spille i år. Det blir selvfølgelig en bonus hvis jeg kan det. Det kommer an på hva som skjer videre i rehabiliteringa, men jeg kan ikke love at jeg er tilbake i år, sier backen som har kontrakt med Molde ut 2022.
Med Haraldseid skadet, og Marcus Holmgren Pedersen som er solgt til nederlandske Feyenoord står Molde igjen med én høyreback i Erling Knudtzon. Det har gjort at Erling Moe og Molde har vært på jakt etter en ny back i sommervinduet.
– Jeg tror ting kan skje i dette vinduet, både med tanke på kjøp og salg. Vi ser blant annet etter en ny høyreback, sa Erling Moe til Discovery forrige helg.
Ifølge Rbnett kan det bli en gammel Molde-kjenning.
Martin Linnes spilte for Molde fra 2012 til 2016 da han gikk til den tyrkiske storklubben Galatasaray. I sommer gikk kontrakten hans ut, og han har siden den gang vært uten arbeidsgiver. Tidligere i sommer har han vært linket sterkt til Vålerenga, men nå kan det virke som at 29-åringen er på vei tilbake til rosenes by.
Romsdals Budstikke skriver at det skal være konkrete forhandlinger mellom Molde og Linnes, og at en avklaring kan komme i god tid før overgangsvinduet stenger 1. september.
Molde har så langt hentet inn Sivert Mannsverk i sommervinduet, samtidig som de har solgt Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes til nederlandsk fotball. I tillegg er Ohi Omoijuanfo klar for Røde Stjerne fra og med 1. januar 2022.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame