Populære sporter
All sport
Vis alt

Tore Strømøy vil bli ny styreleder i Rosenborg

Håkon Brandsnes

Oppdatert 05/01/2022 klokken 11:26 GMT+1

Den mangeårige TV-profilen Tore Strømøy ønsker fortsatt å bli styreleder i Rosenborg når Ivar Koteng gir seg i februar.

Tore Strømøy

Foto: Eurosport

  • Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen torsdag 13. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
Det forteller han til Nidaros og Adresseavisen. Strømøy ble foreslått som styreleder foran årsmøtet i 2020, men da hadde han meldt seg inn i klubben for sent. Han ble dermed ikke vurdert.
Ivar Koteng slo valgkomiteens forslag, Trønderenergi-sjefen Ståle Gjersvold, i voteringen den gangen. Gjersvold har i et annet intervju med Adresseavisen varslet at han ikke ønsker å stille denne gangen.
– Nå har jeg sjekket at medlemskapet er i orden. Det er klart, hvis jeg blir spurt. Ja, jeg har en styreleder i magen. Jeg hadde ikke klart å si nei, er du gal? sier Strømøy til Adressa.
Hør hva Strømøy sa til Discovery for to år siden.
picture

Strømøy fornøyd med å komme på «pallen»: – Tror Koteng kan takke Eggen

Han var styreleder i Byåsen Håndball i fire år på 2000-tallet, og han erkjenner at flere har tatt kontakt med ham etter at det ble kjent at Koteng ikke stiller til gjenvalg.
– Jeg tror at det er lurt at RBK får inn noe nytt. Så blir det å finne ut hvem, men det er ikke min jobb, sier NRK-profilen.
Det står i stil med det Kjernen-talsmann Espen Viken sa til Discovery da det ble kjent at Koteng ikke kom til å ta gjenvalg.
– Jeg vet ikke hvem som er alternativet, så jeg vet ikke hvordan det blir. Vi har vært inne på at vi trenger noen endringer, og dette kan være en endring som kan komme godt ut. Vi setter pris på at han gjør sine valg, sa Viken.
– Har du noen kandidater i hodet?
– Nei, det tenker jeg at valgkomiteen må få styre med. Vi har selvfølgelig noen ønsker og skal kommentere de tingene som kommer opp, men nå tenker jeg det er viktig for oss at vi får litt ro og at vi får en mulighet til å drifte godt, at den nye treneren får satt et lag og at ting begynner å funke, svarte Viken.
Det var Nidaros som først meldte om Strømøys interesse for ledervervet.
(©NTB / Discovery)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame