Stabæk har hentet Victor Wernersson på lån ut sesongen fra belgiske Mechelen. 26-åringen kommer til Stabæk med en kjøpsoppsjon, melder klubben på sine hjemmesider.
Den svenske venstrebacken har tidligere spilt på Syrianska og IFK Göteborg i Sverige, i tillegg til danske Vejle i Danmark før han i 2020 signerte for Mechelen. I den belgiske toppdivisjonen har det gått trått for backen, som bare har spilt åtte kamper siden overgangen fra IFK Göteborg.
Eliteserien
Avviser kontakt med KBK-keeperen: – Ville nok kommet om han ble tatt ut
5 TIMER SIDEN
Wernersson blir den fjerde signeringen til Eirik Kjønø. fra før har de hentet Kasper Pedersen fra Esbjerg, Pål Alexander Kirkevold fra Hobro og Martin Høyland fra Grorud.
LES OGSÅ: VIF håver inn på spillersalg

Wiggen i trenerteamet

Tidligere FCK-assistent Bård Wiggen er klar for Stabæk. 59-åringen går inn i trenerteamet til Stabæk med umiddelbar virkning, og har signert en avtale ut året.
– Det var et ønske fra Eirik (Kjønø) å få inn én person til i teamet. Bård kommer med mye erfaring fra et høyt og profesjonelt nivå. dette er en rolle han kjenner veldig godt til, sier Torgeir Bjarmann på klubbens hjemmeside.
LES OGSÅ: Ferdig i Tyskland – klar for norsk 3. divisjon
Eliteserien
Mistenker skitne triks fra RBK: – Slet med å puste
I GÅR PÅ 19:37
Eliteserien
Hansen går glipp av landskampene
I GÅR PÅ 16:47