Populære sporter
All sport
Vis alt

Stabæk henter spiller fra belgisk fotball

Andreas Hopen

Oppdatert 04/08/2021 klokken 11:44 GMT+2

Stabæk har vært aktive så langt i overgangsvinduet, nå har Eirik Kjønø fått seg ny venstreback.

Victor Wernersen (foto: Stabæk)

Foto: Eurosport

Stabæk har hentet Victor Wernersson på lån ut sesongen fra belgiske Mechelen. 26-åringen kommer til Stabæk med en kjøpsoppsjon, melder klubben på sine hjemmesider.
Den svenske venstrebacken har tidligere spilt på Syrianska og IFK Göteborg i Sverige, i tillegg til danske Vejle i Danmark før han i 2020 signerte for Mechelen. I den belgiske toppdivisjonen har det gått trått for backen, som bare har spilt åtte kamper siden overgangen fra IFK Göteborg.
Wernersson blir den fjerde signeringen til Eirik Kjønø. fra før har de hentet Kasper Pedersen fra Esbjerg, Pål Alexander Kirkevold fra Hobro og Martin Høyland fra Grorud.

Wiggen i trenerteamet

Tidligere FCK-assistent Bård Wiggen er klar for Stabæk. 59-åringen går inn i trenerteamet til Stabæk med umiddelbar virkning, og har signert en avtale ut året.
– Det var et ønske fra Eirik (Kjønø) å få inn én person til i teamet. Bård kommer med mye erfaring fra et høyt og profesjonelt nivå. dette er en rolle han kjenner veldig godt til, sier Torgeir Bjarmann på klubbens hjemmeside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame