Stabæk har hentet Victor Wernersson på lån ut sesongen fra belgiske Mechelen. 26-åringen kommer til Stabæk med en kjøpsoppsjon, melder klubben på sine hjemmesider.
Den svenske venstrebacken har tidligere spilt på Syrianska og IFK Göteborg i Sverige, i tillegg til danske Vejle i Danmark før han i 2020 signerte for Mechelen. I den belgiske toppdivisjonen har det gått trått for backen, som bare har spilt åtte kamper siden overgangen fra IFK Göteborg.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Wernersson blir den fjerde signeringen til Eirik Kjønø. fra før har de hentet Kasper Pedersen fra Esbjerg, Pål Alexander Kirkevold fra Hobro og Martin Høyland fra Grorud.
LES OGSÅ: VIF håver inn på spillersalg

Wiggen i trenerteamet

Tidligere FCK-assistent Bård Wiggen er klar for Stabæk. 59-åringen går inn i trenerteamet til Stabæk med umiddelbar virkning, og har signert en avtale ut året.
– Det var et ønske fra Eirik (Kjønø) å få inn én person til i teamet. Bård kommer med mye erfaring fra et høyt og profesjonelt nivå. dette er en rolle han kjenner veldig godt til, sier Torgeir Bjarmann på klubbens hjemmeside.
LES OGSÅ: Ferdig i Tyskland – klar for norsk 3. divisjon
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30