• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+!
Bustgaard Larsen har nå signert for Odd-nabo Pors Grenland i 3. divisjon.
– Jeg hadde en god opplevelse i Tyskland og det var lærerikt så lenge jeg var der. Men så var jeg litt uheldig med tanke på korona og at sesongen ble avsluttet. Det ble litt vanskelig, og det ble for eksempel ikke mulig å trene med A-laget, sa Larsen til Discovery etter at han terminerte kontrakten og retuernerte til Norge og Skien tidligere i sommer.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
2 TIMER SIDEN
Han var en del av klubbens U23-lag, men kunne etter planen også få sjansen med A-laget i 2. Bundesliga-klubben. Det gikk ikke som han håpet.
– Da valgte jeg heller å terminere kontrakten i stedet for å ta sjansen på å være der ett år til, sa Larsen etter å ha returnert til Skien.
Han var tidlig et stort talent og har U-landskamper for Norge fra G15 til G19. Som sin far og sin bestefar fikk også Marius Odd-debuten på A-lagsnivå. Men det endte på åtte kamper før kontrakten løp ut på Skagerak Arena.
Nå skal han spille i blått i Porsgrunn.
– Vi er helt sikre på at dette blir en fin tilvekst både på trening og i kamp, uttaler klubben, som bekrefter at den offensive spilleren har signert for Pors ut året.
Sett denne?

Slik forklarer Iuel tjuvstartdramaet: – Sinnssykt bittert

Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
12 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
14 TIMER SIDEN