• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Kort tid før Gaute Vetti ble presentert som ny Bodø/Glimt-spiller kunne Nidaros melde at tidligere RBK-spiller Mikael Tørset Johnsen (21) skal vise seg frem for nordlendingene.
Det får også Discovery bekreftet av Håvard Sakariassen, team manager i Bodø/Glimt.
Eliteserien
Nøkkelspiller forlenger med RBK: – Et spennende prosjekt
13 TIMER SIDEN
– Ja, jeg kan bekrefte at Mikael kommer på besøk til oss når vi starter opp 17. januar, skriver Sakariassen i en SMS til Discovery lørdag ettermiddag.

Ny Tiller-link

Tørset Johnsen, som er lillebroren til Venezia-proff Dennis Tørset Johnsen (23), spilte for Rosenborg fra 2015 til 2021.
Det siste halvannet året har han imidlertid tilbragt i ungdomsakademiet til Feyenoord, samt FC Dordrecht, som spiller på nivå to i Nederland.
Nå er han klubbløs og skal prøve lykken i Bodø.
Før Tørset Johnsen dro til Rosenborg som 14-åring, spilte han for Tiller. Fredag bekreftet Glimt at de har hentet unggutten Fredrik Sjøvold (18) fra samme klubb.

– De ville ikke ha meg i Trondheim

I et intervju med Nidaros i sommer, like etter at den nå 21 år gamle midtbanespilleren forlot RBK, uttalte Tørset Johnsen at han ikke følte at han fikk sjansen i RBK.
– Det var greit å få det på plass, jeg føler ikke de vil ha meg i Trondheim, så da var dette bra, uttalte han til lokalavisen.
Dette var også etter at den italienske klubben Venezia, der bror Dennis Tørset Johnsen spiller, angivelig skal ha bydd på bror Mikael. Ifølge Nidaros ville RBK ha 1,8 millioner kroner, en sum italienerne ikke innfridde.
Mikael Tørset Johnsen vant for øvrig NM med Rosenborgs juniorlag i 2019, sammen med tidligere Bodø/Glimt-spiss, og nå Krasnodar-spiller Erik Botheim.
Sett denne?

Beskriver egen filosofi: – Det er full fart framover

Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
24/01/2022 PÅ 20:10
Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
24/01/2022 PÅ 17:26