Populære sporter
All sport
Vis alt

Nye problemer med Sané – nå venter han på passet sitt

Tiril Haga

Publisert 08/06/2021 klokken 18:58 GMT+2

Branns nysignering er fortsatt ikke i Bergen.

Vieux Sané

Foto: NTB

  • Få med deg Sarpsborg - Brann klokken 18.00 søndag 13. juni på discovery+. Sikre deg tilgang her!
Forrige uke kunne Brann-trener Kåre Ingebrigtsen informere om at Vieux Sané kun ventet på svar på en koronatest før han kunne ta turen til Bergen. Det er endret nå.
For å få visumet i orden måtte Senegaleseren sende sitt pass til den norske ambassaden i Ghana. Passet, med visumet, har enda ikke kommet til Sané i Senegal.
– Jeg var rimelig forbannet den første uken, men nå har jeg sluttet å bruke energi på det. Det er bare sånn det er. Vi har svært liten påvirkningskraft og det er enkelte ting vi ikke rår over. Norske myndigheter gjør så godt de kan med å hjelpe oss. Det får ta den tiden det tar, sier Ingerbrigtsen til Bergensavisen.
Om to dager har det gått en hel måned siden Brann signerte midtstopperen.
Kontrakten med Brann skal være ut 2021.
Til Bergensavisen forteller Ingebrigtsen at 31-åringen tester seg for korona hver dag i Senegal for å være klar for avreise med engang passet kommer.
Sané har tidligere spilt for de norske klubbene Tromsø (2011) og Bodø/Glimt (2012). I Tromsø ble han bare i en sesong, men i Glimt spilte han fast i fire sesonger.
Senegaleseren har vært klubbløs helt siden juli i fjor, da kontrakten hans med det belgiske laget Oostende gikk ut. Sist kamp midtstopperen spilte var 5. desember i 2019.
picture

Berømmer kompisen etter storspill og landslagsdebut: – Han går jo på vannet

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame