Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny Eliteserie-klubb ute etter OBOS-komet: – Veldig fokusert på å beholde ham

Publisert 27/07/2022 klokken 13:56 GMT+2

Flere Eliteserie-klubber jakter offensive forsterkninger i høstvinduet. Nå skal Strømsgodset ha kastet seg inn i kampen om en brennhet OBOS-angriper.

Ranheims Marcus Mehnert i duell med Brann-spillerne Andreas Skovgaard og Ruben Kristiansen

Foto: NTB

Marcus Mehnert har vært en åpenbaring for Ranheim denne sesongen og står med ti mål etter 15 seriekamper. Det har gjort at klubber fra øverste nivå har vist stor interesse for 1997-modellen.
Tidligere har Discovery skrevet at både Aalesund og Odd har hatt Mehnert på radaren som en potensiell erstatter til henholdsvis Sigurd Haugen og Tobias Lauritsen.
Nå får Discovery opplyst at også Strømsgodset har kastet seg inn i kampen om angriperens signatur. Godset skal ha lagt inn et bud som har blitt avslått, men drammensklubben er stadig interessert i Mehnert.
Strømsgodset jakter en erstatter for Lars-Jørgen Salvesen, som trolig presenteres som ny Glimt-spiss innen kort tid. I tillegg ble Fred Friday utelatt fra troppen sist uke som følge av dårlig arbeid på trening. Ifølge Drammens Tidende har de nå lagt situasjonen bak seg, og Friday skal være høyaktuell til troppen mot Molde.
Likevel trenger klubben forsterkninger i angrepsrekka.

Tror Mehnert blir

Mehnerts nåværende klubb har hatt en kjempesesong i OBOS-ligaen, mye takket være Mehnerts prestasjoner. Ranheim-trener Hugo Pereira forteller til Discovery at han er lite lysten på å gi slipp på kometen.
– Vi vet at det er mye interesse for Marcus. Det er naturlig, men vi har en klar strategi for høsten. Det beste vi kan gjøre er å beholde troppen som vi har. Det kommer ikke så mange spillere inn, så det viktigste for oss er å beholde spillerne vi har. Marcus er en veldig viktig spiller for oss, så vi håper vi beholder ham.
– Tror du han kommer til å spille for Ranheim i høst?
– Jeg tror det, svarer Pereira.

Kjemper om opprykk

Denne sesongen har Pereira virkelig fått fart på Ranheim-laget, og trønderne ligger på 2. plass bak de suverene serielederne Brann.
En 2. plass gir direkte opprykk ved sesongslutt. Dermed sitter det ekstra langt inne å gi slipp på Mehnert nå.
– Vi tar det som et kompliment at det er mye interesse for Marcus. Det betyr både at han og klubben har gjort mye riktig. Vi er veldig fokuserte på å beholde ham. Vi har 14 kamper igjen og vi trenger Marcus, slår Pereira fast.
– Når ting går så bra som det gjør nå, så vil du ikke endre på det. Støyet rundt overgangsrykter kan være med på å forstyrre det, men det gjør ikke det enn så lenge. Vi er veldig avslappet og har kommunikasjon og de andre spillerne, legger han til.
Marcus Mehnert kom til Ranheim fra Brann før 2021-sesongen. Han har tidligere vært innom Nest-Sotra, Asker og akademiet til Stabæk.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med Strømsgodsets Jostein Flo og spillerens agent Daniel Steinfeld, uten hell.
picture

Spilte sin siste kamp for Vålerenga: – Vi må lage et eget ord for han

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame