Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-klubber snuser på OBOS-komet

Even Lübeck

Oppdatert 08/07/2022 klokken 11:56 GMT+2

Ranheim-angriper har herjet så langt denne sesongen. Discovery vet at det er konkret interesse rundt spilleren, både fra norske og utenlandske klubber.

Marcus Mehnert

Foto: NTB

Marcus Mehnert har herjet for Ranheim de to siste sesongene og har notert seg for 18 mål og fire målgivende på 41 seriekamper siden starten av forrige sesong. På de siste åtte kampene har han scoret åtte mål.
I tillegg har han allerede i 2022 scoret fire mål og hatt fire målgivende i cupen.
Torsdag var han svært toneangivende da Ranheim lekte med Skeid og vant 4-0. 1997-modellen fra Nesøya noterte seg for to mål og en målgivende pasning.
Den gode formen går ikke upåaktet hen. Discovery vet at flere klubber er interesserte i angriperens tjenester, og en overgang kan finne sted allerede denne sommeren.
Både Aalesunds og Odd skal ha vist konkret interesse rundt Mehnert. Spesielt AaFK har vært på Ranheim de siste dagene, etter at klubbens toppscorer Sigurd Haugen ble solgt til Aarhus.
Odd er også på spissjakt etter at Tobias Lauritsen i forrige måned ble solgt til nederlandske Sparta Rotterdam.
I tillegg er det klubber fra flere land som har vist interesse rundt Ranheim-spilleren, men der er det lite konkret enn så lenge, etter det Discovery vet.
Det er mulighet for at Mehnert skifter beite allerede i sommer. Da er det mest nærliggende å tro at det blir en Eliteserie-klubb som blir neste stoppested for 24-åringen.
Mehnert har spilt i Eliteserien for både Stabæk og Brann. Han debuterte i første seriekamp i 2016 11. mars borte mot Aalesund for Stabæk og fikk 66 minutter, mens det ble ett minutts innhopp mot Viking 12. mai.
Eliteserie ble det også for Mehnert i Brann i 2020. Han fikk sju kamper for de rødkledde, men tegnet seg ikke på scoringstavla for bergenserne.
Sett denne?
picture

Ville scener: Her utligner keeperen(!) 6 minutter på overtid

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame