• Det er duket for gullkamp! Se Molde-Bodø/Glimt onsdag kl. 20.00 på discovery+
MOLDE (Discovery):
– Du vet aldri, plutselig så spiller Patrick i morgen, sier Magnus Wolff Eikrem noe spøkefullt da Discovery møter han dagen før gullkampen mot Bodø/Glimt.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
Bodø/Glimt-kaptein Patrick Berg, måtte ut like før halvtimen spilt i kampen mot Strømsgodset søndag grunnet en kneskade. MR-bildene mandag viste heldigvis at skaden var mindre en først fryktet, likevel har ikke Glimt ønsket å si noe nærmere om når de tror midtbanemaestoren vil være tilbake på banen.

Friskmeldt til storkampen

Wolff Eikrem selv har heller ikke vært å se på banen i de siste kampene grunnet sykdom. Nå melder derimot Molde-profilen seg klar til tjeneste når blåtrøyene skal ut i gullkamp mot Glimt på Aker Stadion onsdag.
– Formen har kjentes grei ut og blir bare bedre og bedre. Så får vi håpe at formen er fin på onsdag også, sier Wolff Eikrem.
– Starter du?
– Jeg håper å spille. Det er jeg klar for, men så er det opp til Erling å bestemme hvem som spiller. Det er mange som har gjort det bra den siste tiden, fortsetter MFK-spilleren.
Også Molde-trener Erling Moe bekrefter at midtbanejuvelen er tilbake i troppen som møter Bodø/Glimt onsdag.
– Han er med i morgen, så får vi se hva vi bestemmer oss for til slutt. Men han er høyaktuell før morgendagen, sier Moe til Discovery.
– Tror du Magnus tåler 90 minutter?
– Ja, det tror jeg. Magnus er frisk og fit. Kjører vi han ut fra start, så er det ikke sånn at han ikke kan spille 90, fortsetter treneren.
I Molde har skadene hopet seg opp den siste tiden, og listen vokser stadig. Sist ut er Martin Ellingsen som er ute resten av sesongen.
– Er dere litt ned på beinet nå med antall skader i troppen?
– Nei vi stiller med et veldig sterkt lag mot Glimt. Det er sånn det er med dynamikken i fotball. Av og til er alle på plass, og noen ganger er vi færre. Vi har bygget opp en tropp som skal takle disse scenarioene, og jeg har troen på at vi stiller et veldig sterkt lag, avslutter Moe.
Se ekspertens analyse av lagene før gullkampen:

Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde

Skamroser rivalen

Bodø/Glimt kom til kort mot Molde på hjemmebane tidligere i år, og har på lik linje med MFK, måttet se flere sentrale spillere gå av banen med skade den siste tiden. Både nevnte Patrick Berg, i tillegg til Ulrik Saltnes som fra før er ute resten av sesongen.
– Vi går inn i kampen mot Glimt med mye selvtillit og så har vi mange på laget i god form. Men vi må være oss selv og vi kan ikke legge oss bakpå og være defensive, mener Wolff Eikrem.
Til tross skader flyr likevel Bodø-klubben fortsatt himmelhøyt etter 6-1-seieren over José Mourinhos Roma i forrige uke. Nordlendingenes prestasjon mot de italienske stjernene sendte sjokkbølger ut i en hel fotballverden, og heller ikke i Molde-leieren har seieren gått hus forbi.
– At de har spillere ute med skade virker ikke å ha så mye å si. Du ser (Morten) Konradsen mot Roma. Det så ikke ut som det var så stor forskjell. Konradsen gikk inn for Saltnes og så helt fantastisk ut. Han var en av banenes beste, skryter Molde-spilleren avslutningsvis.
  • Få med deg Molde-Bodø/Glimt onsdag kl. 20 på discovery+

Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank

UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10