• Se Molde - Bodø/Glimt onsdag kl. 20 på discovery+
MOLDE / OSLO (Discovery):
– Martin er ute resten av sesongen. Det var en tung beskjed å få, selvfølgelig, men sånn er det. Det er en skade som krever tid, bekrefter Moe overfor Discovery.
Eliteserien
Sjekk kandidatene til årets mål i Eliteserien
EN TIME SIDEN
Ellingsen tok telling midtveis i første omgang mot Stabæk. Midtbanespilleren spilte imidlertid videre, men ble byttet ut tidlig i andre omgang.
– Vi holder på nå for å finne ut akkurat hvor alvorlig skaden er, men prognosen, sånn den ser ut akkurat nå, så ryker iallfall resten av denne sesongen, sier Moe.
Ellingsen trøblet også med en kneskade i starten sesongen, men var tilbake i slutten august. Han står med seks seriekamper denne sesongen.
Saken fortsetter under videoen.

Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde

Lang skadeliste

Dermed begynner skadelisten til Molde å vokse. Eirik Ulland Andersen måtte også ut med skade mot Stabæk. Han blir ikke med mot Bodø/Glimt, sier Moe.
Martin Linnes var ikke tilgjengelig mot Stabæk, men kan rekke Glimt-kampen.
– Det er usikkert. Jeg skal inn nå for å prate og sjekke opp i det. Det er touch and go. Jeg tror ikke det blir tatt noen endelig avgjørelse før i morgen, sier Moe om Linnes.
Der Ulland Andersen og Ellingsen ikke var å se på treningsfeltet, deltok Linnes på nesten hele økta, med et eget, ekstra oppvarmingsopplegg.

Fortviler ikke

Björn Bergmann Sigurðarson, Kristoffer Haraldseid og Eirik Hestad er også ute med skader fra før av. I tillegg er Birk Risa ute med suspensjon mot Glimt.
Han pådro seg et rødt kort i første omgang mot Stabæk.
– Vil du si at dere er litt nedpå beinet?
– Nei, vi kommer til å stille et bra lag i morgen. Dette er en del av gamet. Det er litt artig at du stiller meg spørsmålet, for jeg sitter ofte med et inntrykk av at når andre får én mann eller to ute, er det nesten bare å trekke ned rullegardina. Den situasjonen blir ikke omtalt hos oss. Det er sånn dynamikken i fotballen er. Av og til har vi alle på plass, mens andre ganger færre. Vi har bygd opp en tropp her som skal håndtere disse scenarioene. Vi stiller et skikkelig godt lag her i morgen, sier Moe.
Saken fortsetter under videoen.

To forskjellige metoder: – Det kan vi bli litt straffet for

Bjørnbak og Eikrem tilbake

Molde-treneren kan også glede seg over at spillere er på vei tilbake. Martin Bjørnbak spilte ikke mot Stabæk på grunn av fødselen til sitt andre barn.
– Jeg så han strålte som en sol i dag. Det var godt å ha han tilbake, sier Moe.
Magnus Wolff Eikrem satt på benken i hele kampen mot Stabæk, men friskmelder seg selv før Glimt-kampen. Han trente som normalt på tirsdag.
– Det er jeg glad for. Han er med i morgen, så får vi se hva vi bestemmer oss for til slutt, men han er høyaktuell, sier Moe.
Eliteserien
To spillere ferdige i klubben etter opprykket: – Ønsket mer spilletid
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Røper de lureste triksene for å drøye tiden: – Kan klare 30 sekunder
5 TIMER SIDEN