Populære sporter
All sport
Vis alt

Bergs skade mindre alvorlig enn fryktet – mister toppkampen mot Molde

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 25/10/2021 klokken 13:04 GMT+2

Svaret på undersøkelsen av Patrick Bergs kne er bedre enn man kunne frykte, etter at midtbanemaestroen gikk av tidlig mot Strømsgodset.

Patrick Berg får behandling på sidelinjen, mens Kjetil Knutsen maner sine tropper mot Strømsgodset.

Foto: NTB

  • Se storoppgjøret Molde - Bodø/Glimt på discovery+, onsdag kl. 20:00!
Bodø/Glimt-kapteinen forsvant av banen etter en snau halvtime i bortekampen mot Strømsgodset søndag. På benken satt han med en skinne på det ene kneet.
Etter kampen var rapportene fra Glimt-leiren at man måtte avvente en undersøkelse mandag, før man hadde klare svar.
MR-bildene mandag viser ifølge glimt.no at skaden er mindre alvorlig enn fryktet.
– Vi må se an Patrick fra dag til dag. Det er for tidlig å si noe om når han er tilbake, men det er gode nyheter at det ikke er like alvorlig som mange fryktet, sier klubblege Morten Sørgård.
Med skaden til Ulrik Saltnes, som er ute resten av sesongen, friskt i minne, var det mange som ble urolige av synet av landslagsmannen med skinne på beinet.
– Vi setter alltid skinne på spillerne som skader kneet sitt i kamp. Det er for å sørge for at kneet holder seg stabilt og i ro, sier Sørgård.
Også Sondre Brunstad Fet ga seg mot Godset. For ham skal det ha vært snakk om sykdom.
– Med Sondre tror jeg det går veldig fint, sa Kjetil Knutsen til Discovery søndag kveld, med tanke på om han blir klar til onsdagens storkamp.
Dermed var hele den vante midtbanetrioen borte. Elias Hagen, Morten Ågnes Konradsen og Hugo Vetlesen tok de rollene.
– Vi har spilt mot den andre trioen i ganske lang stund på trening, og kjenner hverandre godt. Vi vet hvordan Glimt-systemet funker, så vi er klare hvis vi får sjansen, sier Vetlesen.
Også i Molde er det flere usikre kort. Trener Erling Moe var til stede på Marienlyst søndag kveld, og fikk se at Glimt avga poeng og samtidig mistet spillere ut.
– Slik er det gjennom en lang sesong. Nå hadde vi vel det likt i går, og fikk en del plunder i førsteomgangen. Slik er fotballen bare, sa Moe, som selv har vært tilhenger av en del mer rullering på laget.
– Personlig liker jeg at vi har flere i gang. Hvis folk ikke har spilt på en måned eller to, kan du ikke forvente at de presterer fra dag en. Da trenger de tilvenningstid.
Birk Risa fikk rødt kort mot Stabæk. Eirik Ulland Andersen og Martin Ellingsen forsvant begge ut med skader.
Knutsen derimot har ikke rotert like mye og ofte på sin førsteellever.
– Resten av midtbanen vår er i god form, men hvis du ser det fra deres ståsted, så vil de sikkert si at de skulle hatt mer spilletid, så det kan vi bli straffet for.
– Noen liker mye rullering. Det har ikke vært en tilnærming vi har gjort for mye, men akkurat nå skjønner jeg spørsmålet, sa Knutsen med et smil.
picture

Philip (16) fikk drømmejobben i Rosenborg: – Har ofret mye

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame