Populære sporter
All sport
Vis alt

I forhandlinger med Stabæk – eksperten advarer mot å selge

Håkon Brandsnes

Publisert 28/04/2021 klokken 10:16 GMT+2

Tromsø-kaptein Simen Wangberg har fått tillatelse til å forhandle med Stabæk. Discovery-ekspert Joacim Jonsson advarer klubben mot å selge forsvarssjefen.

Simen Wangberg

Foto: Scanpix

Lars Petter Andressen, team manager i Tromsø, bekrefter overfor Discovery at en klubb har fått tillatelse til å forhandle med Wangberg.
– I går ettermiddag fikk vi inn et bud som begynner å nærme seg det vi ønsker hvis vi skal selge han. Vi har gitt denne klubben lov til å gå i dialog med Simen, så får vi se hva som kommer ut av det. Hvis Simen vil det, tror jeg vi finner ut av det. Hvis han ikke ønsker det, er vi glade for å beholde han, sier Andressen til Discovery.
Klubben det skal dreie seg om, er Stabæk. Ifølge VG er budet på rundt en million kroner.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Seriestart spesial: Tromsø med Helstrup og Espejord

– Aldri lett å finne den perfekte timingen

I slutten av mars solgte Tromsø Lars Sætra til svenske Kalmar. Om Wangberg også drar, mister de to stoppere med 51 kamper mellom seg i fjorårets OBOS-liga.
– Det gjør det vanskelig, men det er aldri lett å finne den perfekte timingen, og når interessen er så stor, føltes det riktig, sier Andressen.
Også Brann skal ha lagt inn et bud på Wangberg, ifølge VG. Stopperens kontrakt med Tromsø går ut ved nyttår.

Advarer mot å selge

I mandagens episode av podkasten Indre Bane advarer Discovery-ekspert Joacim Jonsson mot å selge Wangberg.
– Tromsø har for få stoppere. Han er lederen i den bakre trioen. Et nedrykk koster mer enn hva man får ved et eventuelt salg av Wangberg. Det er ikke noe verdi i han på overgangsmarkedet. Jeg synes han betyr for mye for Tromsø. Hvis han skal gå, må Tromsø presentere en ny stopper dagen etter. Det er den eneste muligheten. Og da må det være en stopper som kan være med på å løfte Tromsø på sikt også, sier Jonsson.
Konfrontert med dette, sier Andressen:
– Vi har allerede erstattere i klubben vår, vi har fire stoppere på kontrakt som alle er veldig dyktige. Men vi har også noen tanker om hva vi ønsker inn hvis det skjer, avslutter Andressen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame