Populære sporter
All sport
Vis alt

Visste ikke om Helstrup-overgangen: – Kom som et sjokk på meg også

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 04/01/2024 klokken 17:17 GMT+1

Jostein Gundersen (27) ble presentert som ny Bodø/Glimt-spiller torsdag - dagen etter at hans tidligere trener i Tromsø ble det samme.

Jostein Gundersen.

Foto: NTB

Den tidligere TIL-bautaen slår følge med Gaute Helstrup til Bodø, og midtstopperen ble presentert av Glimt torsdag klokken 16:30.
Han har stått uten kontrakt siden avtalen med Tromsø utløp ved årsskiftet, og har signert en treårskontrakt med de regjerende seriemesterne.
– Det har vært litt bråk rundt, men jeg er veldig glad for å være her, innledet Gundersen på pressekonferansen.
Det har virkelig stormet rundt Tromsø og Bodø/Glimt de siste dagene. Ikke overraskende har reaksjonene haglet etter at det ble kjent at TIL-duoen var på vei til erkerivalene fra Bodø.
– Alt i alt synes jeg det er veldig bra at det er engasjement i fotballen. Det er sånn det skal være. Det skal være følelser, og det hadde vært mye verre om det var motsatt.
– Jeg er fullt klar over at det er en kontroversiell overgang, fortsatte Gundersen.

Visste ikke om Helstrup-overgangen

Tirsdag ble Helstrup bekreftet som ny Bodø/Glimt-assistent. Da bekreftet Tromsø også at Glimt hadde kommet til enighet med Gundersen, men bekreftelsen fra de regjerende seriemesterne lot vente på seg i to ekstra dager.
Selv om begge var i ferd med å bevege seg til Tromsø samtidig, var ikke Gundersen klar over at Helstrup var i ferd med å forlate Tromsø.
– Det kom som et sjokk på meg også, faktisk. Jeg visste ingenting om det, foralte midtstopperen.
– Det kom som lyn fra klar himmel. Jeg hadde absolutt ingen anelse om Gaute, men jeg er litt glad for det i ettertid at jeg stod i min egen prosess og tok mitt valg helt uavhengig av hva som skjedde med assistenttrenerrollen i Glimt, fortsatte han.
27-åringen smilte likevel da det ble bekreftet at han nok en gang skal jobbe med sin gamle hovedtrener.
– Jeg er selvfølgelig glad for at Gaute ble med, for han er en utrolig dyktig trener som jeg har lært veldig mye av og kommer til å lære enda mer av nå som vi gjenforenes så raskt i Glimt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame