Populære sporter
All sport
Vis alt

Sterke reaksjoner etter trenersjokket – Rosenborg med klar melding

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 02/01/2024 klokken 14:34 GMT+1

Norsk fotball koker etter at det tirsdag ble klart at Gaute Helstrup og Jostein Gundersen melder overgang til rivalen fra Bodø.

Gaute Helstrup.

Foto: NTB

Kun to dager har gått av det nye året, men allerede nå koker det i norsk fotball. Tirsdag bekreftet Tromsø at stopper Jostein Gundersen og hovedtrener Gaute Helstrup melder overgang til Bodø/Glimt.
Overgangen har ført til sterke reaksjoner over det ganske fotball-land. Flere funderer blant annet over om dette betyr at Kjetil Knutsen nå snart forlater Bodø/Glimt.
Gundersen og Helstrup har vært to svært sentrale brikker i Tromsø de siste årene, og spesielt i fjorårssesongen da TIL sikret en kruttsterk tredjeplass i Eliteserien.
Bodø/Glimt har også bekreftet Helstrup-overgangen på sine sider.
Johann Andre Forfang, som akkurat nå er på plass i Innsbruck for konkurrere i hoppuka, beskriver nyheten som «mainnskit». Faktisk kom meldingen fra Forfang like før han satt utfor bommen i kvaliken i Østerrike. Avslutningen av hoppuka ser du på discovery+!
Rosenborg har også vært ute i sosiale medier etter at sjokket la seg, og det med et glimt i øyet. De avkrefter nemlig at Molde-trener Erling Moe blir assistent i klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame