• Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
HAUGESUND/OSLO (Eurosport.no)
– Drita dårlig. Det er jo det. Vi har tapt tre på rad. Det er ikke så mye annet å si enn det, konkluderer Sandberg til Discovery.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Null poeng på de tre siste kampene er fasit for Haugesund i forkant av oppgjøret mot Brann lørdag. FKH-profil Niklas Sandberg er klokkeklar på hva han tenker om eget lags prestasjoner den siste tiden.
For det som ble en solid første halvdel på sesongen for FKH, har nå snudd til tre strake tap og en foreløpig åttende plass på tabellen.
– Vi vet ikke helt hva som har skjedd og man begynner jo å tenke litt da… Tenke på hva som er galt. Men vi vet jo vi er gode, og vi har vist det tidligere i sesongen, så nå må vi bare stole på oss selv, ta ut den selvtilliten vi har og vise oss frem.

Brutal dom

Den vonde trenden startet allerede mot Molde tidligere i august, da det rant inn hele fem baklengsmål, i kampen som til slutt endte 5-4 til MFK. Deretter har det fortsatt å gå trått defensivt for vestlendingene. Også Haugesunds venstreving, Kristoffer Velde, er brutal i sin dom over det laget har prestert de siste ukene.
– Jeg tror den Molde-kampen påvirket oss litt mer enn vi trodde. Til tross for at vi klarte å score mange mål, så har vi mistet litt av selvtilliten etter den kampen der, mener Velde.
Haugesund sto med kun ni innslupne mål før formsvikten. Nå ser derimot tallene verre ut. 12 baklengsmål har det blitt på de siste tre kampene. Den utviklingen kaller Velde for kritisk.
– Vi sliter defensivt, og 12 mål imot på tre kamper er jo kritisk, sier Velde før han følger opp:
– Vi har sett solide ut hele sesongen, og har hatt en bra defensiv struktur. Men nå ser det ikke sånn ut lengre og vi har definitivt en del å jobbe med.
Se hele intervjuet med Niklas Sandberg her:

– Man begynner jo å tenke på hva som er galt

Null sympati for Brann

Lørdag gjester FKH Bergen, da det er klart for vestlandsderby på Brann Stadion.
Til tross for et Brann-lag på jumboplass og en nachspiel-skandale som har overskygget det meste de siste to ukene, så garanterer Velde at det blir lite sympati å hente fra gjestene fra sør.
– Det er alltid like gøy å møte Brann, men nå skal vi opp dit og bare stramme til enda hardere, og gjøre vondt verre, sier en revansjelysten Velde.
– Vi kommer ikke dit for å vise noe sympati. Vi spiller for et bra resultat, og driter litt i hvordan spillet ser ut egentlig, avslutter 21-åringen.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26