• Se Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
Sunnmøringene kunne i forrige uke melde at de nærmet seg en avtale med bosnieren. Nå bekreftes overgangen på Aalesunds hjemmesider.
– Han er flink til å tre gjennom ledd og god i frispillingsfasen. Besim er i tillegg tøff i duellspillet. Vi har fine referanser på ham både som spiller og type. Han er seriøs, hardtarbeidende og ambisiøs, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen om signeringen.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Šerbečić er på utgående kontrakt i Rosenborg. Den går ut ved årsskiftet. Derfor kommer han gratis til Aalesund.
Šerbečić har vært hyppig linket til flere Eliteserie-klubber etter at han gikk ut og meddelte at han var ferdig i Rosenborg. Både Lillestrøm og Odd skal ha snust på mannen fra Bosnia. Ifølge AaFK skal også utenlandske klubber ha meldt sin interesse, men valget falt altså på Aalesund.
De opplyser i en pressemelding at Šerbečić kommer til å slutte seg til klubben i midten av januar. Kontrakten strekker seg til sommeren 2024, skriver klubben.
Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson la for en måneds tid siden ut en oversikt der han vurderte de beste bosmanspillerne i Eliteserien. På niendeplass (av ti) på den listen var Besim Šerbečić .
«Šerbečić har fått så å si null tillit av Hareide, men de gangene han fått sjansen synes jeg han har levert solid. Tøff i duellspillet og god med ballen. Jeg tipper han hadde gjort en god figur i flere Eliteserie-lag», skrev han om spilleren som endte med sju kamper fra start for trønderne i 2021.
Tirsdag ble det klart at også Even Hovland forlater Rosenborg. Han har skrevet under på en kontrakt med Allsvenskan-klubben Häcken, der Per-Mathias Høgmo er hovedtrener.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42