Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF-sjefen triller terning på eget overgangsvindu – utelukker ikke stjernesalg

Publisert 31/08/2022 klokken 13:22 GMT+2

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson har hentet en rekke profiler tilbake til Oslo dette vinduet. Til Discovery sier han at klubben nå er ferdighandlet, men at han ikke kan utelukke salg.

Joacim Jonsson.

Foto: Eurosport

– Vi er ferdighandlet, og det skal skje noe veldig spesielt om det skulle skje noe. Da skulle det komme et monsterbud på noen spillerne våre. Alle er jo til salgs.
En av spillerne det kan komme et «monsterbud» på er Osame Sahraoui, som er en interessant mann for flere utenlandske klubber.

Ingen Sahraoui på trening

Den offensive spilleren deltok ikke på onsdagens trening, men ifølge sportssjef Joacim Jonsson har Sahraoui vært syk de siste dagene.
– Så du er på kontoret utover kvelden i dag?
– Jeg er alltid på kontoret alle kvelder, jeg, smiler VIF-sportssjef Joacim Jonsson når Discovery møter han på Intility Arena drøye tolv timer før det norske overgangsvinduet stenger.
VIF-trener Dag-Eilev Fagermo er i det spøkefulle hjørnet når han får spørsmål om hvor viktig det er å beholde Osame Sahraoui dette vinduet.
– Nei, han er jo på medisinsk test i Barcelona han nå, smiler Fagermo lurt.

Fem spillere inn

De kongeblå fra Oslo øst har hentet følgende spillere dette overgangsvinudet:
Stefan Strandberg (Salernitana, Italia)
Stian Sjøvold Thorstensen (Rosenborg)
Torgeir Børven (Gaziantep, Tyrkia)
Sondre Rossbach (lån fra Odd ut sesongen)
Simen Juklerød (Genk)
Tidlig Deadline Day kom det siste tilskuddet i spillergruppen, nemlig Simen Juklerød, som kommer tilbake til VIF etter et opphold i belgisk fotball.
– Simen er en klassespiller. Han er i sin beste alder og har potensiale til å komme opp på landslagsnivå. Det viktigste er uansett at han leverer i VIF, sier Jonsson om Juklerød.

Triller terning

Som tidligere fotballekspert i Discovery er Joacim Jonsson vant til å trille terning på overgangsvinduene til de ulike lagene i Eliteserien. Når han nå skal sette en rangering på vinduet til Vålerenga, mener han fortsatt at de har ørlite grann å gå på.
– Det blir fem! Da sparer jeg på sekseren, så har vi litt å gå på til senere vinduer, smiler «Jokke», før han utdyper.
– Vi har gjort det vi skulle til punkt og prikke. Vi hadde et ønske om å forsterke, og vi har ikke bare klart det, vi har også fortsterket med spillere som er med på å heve en allerede god spillertropp.
Så du denne?
picture

Frykter at stortalentet blir for god for Vålerenga: – Ingen kan matche han

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame