Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF og Fagermo tar grep: Avlyser treningskamp mot Bodø/Glimt

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 16/03/2021 klokken 18:07 GMT+1

Vålerenga har avlyst en planlagt treningskamp mot Bodø/Glimt. Trener Dag-Eilev Fagermo mener det kan utjevne Glimts fordel av å ha treningsleir i Spania.

Dag-Eilev Fagermo

Foto: NTB

Overfor VG slår Fagermo fast at han slett ikke ønsker å møte Glimt før sesongen. Han har vært sterkt kritisk til bodøværingenes treningsleir i utlandet.
– Vi andre drar ikke til Spania når vi blir sterkt frarådet det. Nå er vel de i ferd med å spille sin femte kamp der nede, men det kan vi utligne før seriestart. Da har vi en sjanse. Vi lever av konkurranse, toppidrett og marginer, sier VIF-treneren og foreslår at andre norske lag tar samme grep.
– Hvis alle gjør som vi gjør, og ingen spiller treningskamper mot dem, så utjevner vi det forspranget. Da må de spille internkamper de siste ukene før seriestart, slik som vi andre har gjort den siste tiden.
Glimt-laget har vært på Marbella de siste ukene, og oppholdet blir ikke avbrutt med det første. Manager Håvard Sakariassen i Bodø/Glimt ønsker ikke å kommentere Fagermos utspill, men bekrefter at han har fått beskjed om at treningskampen mot VIF 18. april er blitt avlyst.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame