Etter sølvsuksessen i fjor, fikk Vegard Leikvoll Moberg muligheten til å reise til Danmark for å tjene til livets opphold i utlandet.
Nå har osingen terminert kontrakten med Silkeborg etter litt over et halvt år og vender snuten nordover igjen.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
2 TIMER SIDEN
– Det er ingen hemmelighet, at den siste tiden har vært hard, når jeg ikke har kunnet få besøk av kjæresten min. Da klubben kom med et forslag om at vi kunne terminere kontrakten, sa jeg ja takk, forteller Moberg til Silkeborg.
Mandag ettermiddag sendte han et lite hint på Twitter om at han vender tilbake, ved å oppdatere profilbildet sitt til ett med Glimt-tøy.
Med den merkelige tiden som er i øyeblikket, grunnet korona, var det vanskelig for han å vite hvordan hans personlige situasjon kom til å bli i den nærmeste fremtiden. Det var store deler av grunnen til at han valgte å reise hjem.
– Hele usikkerheten rundt når covid-19 slutter gjorde det vanskelig for meg, og jeg er glad for den løsningen vi har kommet frem til, sier han.
Etter det Eurosport kjenner til, befinner han seg i Bodø og kan signere for klubben ganske snart. I øyeblikket er han dog i karantene i påvente av å få en negativ korona-test.
Som kontraktsløs spiller kan han også signere etter overgangsfristen.
Han spilte 15 kamper og scoret ett mål under sitt opphold i den danske klubben.
Sett denne?

Lillebror Hauge sesongdebuterte for Glimt: – Målpoengene kommer

Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Michelsen: – Så jævlig irriterende det vi driver på med
2 TIMER SIDEN