Populære sporter
All sport
Vis alt

Vålerenga-profil har signert for utenlandsk klubb

Pål Strande Gamlemoen

Oppdatert 10/10/2020 klokken 10:23 GMT+2

Bård Finne går til danske SønderjyskE når Eliteserie-sesongen er ferdig.

Bård Finne

Foto: Scanpix

Finne har signert en kontrakt som varer frem til sommeren 2024. Han forlater VIF ved nyttår. Den danske klubben skriver at Finne ble forsøkt hentet allerede i det nylig lukkede overgangsvinduet, men at avtalen ikke blir noe av før kontrakten hans med VIF går ut etter sesongen.
– Når kontrakten min utløper ved nyttår, har jeg valgt å søke nye muligheter i Danmark, en utfordring jeg gleder meg veldig til å ta fatt på, sier Finne til VIFs nettsted.
Bergenseren kom til Vålerenga før 2017-sesongen. Der er det blitt over hundre kamper og 37 mål så langt, blant annet et svært minneverdig seiersmål sent mot erkerival Lillestrøm.
VIF skriver at de ønsket å forlenge avtalen med Finne, men klubb og spiller ble aldri helt enige. Da grep SønderjyskE muligheten.
– SønderjyskE har fulgt meg en stund, og jeg har merket at klubben virkelig har ønsket meg. Jeg ser på det som en meget spennende utfordring. De har en ambisiøs plan, som jeg gjerne vil være en del av. Jeg tror den danske ligaen passe spillestilen min godt, sier Finne til SønderjyskEs nettsted.
Finne begynte seniorkarrieren i Brann, før han prøvde seg for Köln i Tyskland. Lite spilletid på øverste nivå sørget for at han tok turen ned til Heidenheim på nivået under, men etter to år reiste han til VIF.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame