• Se Real Madrid med Martin Ødegaard i den spanske supercupen onsdag og torsdag på Discovery+ - sikre deg tilgang her!
Før jul var Tromsø åpne om at Erik Botheim var en kandidat til å komme inn som spiss i klubben. Samtidig var Runar Espejord ønsket på lån også i 2021-sesongen. De er godt på vei i spissjakten, men overfor Eurosport forteller assistent og spillerlogistikkansvarlig, Lars Petter Andressen, at det fortsatt jobbes.
– Den spissjakten har jo pågått en stund og pågår for så vidt fortsatt. Vi har jo fått landet Runar Espejord, så det er jo en veldig god spiss på plass allerede. Så skal vi ha én til.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
EN TIME SIDEN
Erik Botheim for eksempel?
– Erik Botheim er fortsatt en mulighet, så det er aktuelt.
Unggutten er fortsatt Rosenborg-eiendom etter å ha vært lånt ut til Stabæk forrige sesong. Det var ingen suksess for Botheim, som slet både med spilletid og omsetting av sjanser.
iTromsø meldte mandag at Solomon Owusu (25), som har lagt en god sesong bak seg i Raufoss, er i dialog med klubben.
– Vi ser jo primært etter en yngre og spennende spiller. Det er dialog med mange forskjellige som vi sjekker ut. Solomon er en dyktig fotballspiller han, så det kan jo bli aktuelt.
Han regner med å få noen avklaringer på spillerlogistikken denne uka.
– Man føler ofte at ting er langt unna, så kan alt skje på én gang. Det vet man aldri. Men det er nok noen ting i den klubben her som blir avklart denne uka, uten at det trenger å bety at vi får inn en ny spiss. Det er flere roller vi ønsker å forsterke oss i.
– Hvor mye økonomisk handlingsrom?
Andressen tar en rask pause.
– Ikke så mye, sier han og ler.
– Derfor er det naturlig å tenke OBOS-ligaen og/eller spillere vi kan utvikle videre. Så kan de være videresalgsobjekter i framtiden. Det er litt sånn vi må drive klubb i Tromsø. Det var bra med salg i fjor, så er vi avhengige av å holde den businessen oppe framover også.
Denne suseren sendte Tromsø opp til Eliteserien:

Sikret opprykket på overtid etter utsøkt frispark

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
2 TIMER SIDEN