FK Haugesund la tirsdag ut en melding på sine nettsider om at sisteskansen er nødt til å prioritere papparollen den kommende tiden.
I midten av måneden ble Sandvik far til sitt andre barn, og i meldingen fremkommer det at «helsesituasjonen til den nyfødte innebærer ekstra oppfølging fra foreldrene i startfasen av livet.»
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
3 TIMER SIDEN
– Akkurat nå er det vanskelig å kombinere foreldrerollen med det å trene og spille kamper, så inntil videre må jeg fokusere på det å være hundre prosent til stede på hjemmebane så lenge situasjonen tilsier det, sier Sandvik.
Han forteller at han er optimistisk med tanke på å returnere til trening innen seriestart.
– Jeg håper å være tilbake så snart som mulig, men enkelte ting er viktigere enn fotball og jeg er veldig takknemlig for forståelsen som klubben viser overfor situasjonen som jeg og samboeren er i, sier 30-åringen.
Fra klubbens side uttaler sportslig leder Eirik Opedal at de håper Sandvik snart vil være tilbake, men at de vil legge til rette og vise forståelse.
– Helge tar den tiden han trenger før han er tilbake, men vi håper selvsagt på at han kan komme gradvis i trening igjen om ikke så lenge. Vi har full forståelse for at han prioriterer familien og den nyfødte datteren, men han er savnet av spillerne og oss i støtteapparatet og vi ser frem til at han igjen blir en del av keepergruppa og garderoben på stadion, sier han til klubbens nettsider.
Asbjørn Engenes hentes opp fra rekruttlaget for å trene med A-laget. Nylig kjøpte de Egil Selvik fra Odd.
PS! Ifølge det danske nettstedet bold.dk har danske Aalborg kastet seg inn i jakten på Martin Samuelsen fra Hull.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33