Det melder Telemarksavisa onsdag. Ifølge avisen skal det ha vært kontakt mellom tidligere RBK-trener Kåre Ingebrrigtsen og Odd.
– Odd forhørte seg om det kunne være aktuelt, men for Kåre er det ikke det nå. Så det ble raskt avklart at det ikke var noe å gå videre med, sier Kevin Ingebrigtsen, Kåre Ingebrigtsens agent og bror til TA.
Eliteserien
Søderlund vender hjem: – Jeg får frysninger av å være tilbake
I GÅR PÅ 16:41
– Jeg har ingen kommentar til noe. Jeg har mine planer og skal være i Norge, så skal jeg på ferie til Marbella, sier Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.
Sportssjef i Odd, Tore Andersen sier dette når Eurosport konfronterer ham med saken:
– Det har jeg ikke fått med meg. Vi har sondert mulighetene og vært i en fase hvor vi har prøvd å finne aktuelle trenere. Vi har kommet ganske langt, men har ikke vært i kontakt med noen kandidater, sier han til Eurosport og legger til:
– Vi bekrefter ikke prosessen, annet enn at det er styret som ansetter når den tiden kommer. Vi har ikke noen tidsfrist, men bruker ikke mer tid enn nødvendig.
Etter at Dag-Eilev Fagermo gikk til Vålerenga i slutten av januar er det Jan Frode Nornes som har ledet laget i oppkjøringen. Forrige uke gikk Nornes ut å sa at han var interessert i å overta som Odd-hovedtrener.
Odds Torgeir Børven sa tidligere i uken til Eurosport at han håper ny trener er på plass snart.
– Det har blitt litt oppstykket med tanke på at Dag-Eilev reiste. Og nå vet vi jo ikke om Jan Frode blir trener eller ikke, men det burde være på plass ganske snart, sa Børven.
Saken oppdateres!
Fikk du med deg denne?

Odd-spillerne etter Rosenborgs snuoperasjon: – Flaut

Eliteserien
Hinter om Japan-overgang: – Veldig stor interesse
31/07/2021 PÅ 21:24
Eliteserien
Lillestrøm avbryter låneavtalen med keeper – returnerer til Molde
31/07/2021 PÅ 19:59