Populære sporter
All sport
Vis alt

Jan Frode Nornes med klar beskjed til Odd-ledelsen: – Jeg vil ha jobben

Publisert 28/02/2020 klokken 17:38 GMT+1

Jan Frode Nornes sa fredag at han ønsker å ta over som hovedtrener i Odd.

Jan Frode Nornes

Foto: Scanpix

SKAGERAK ARENA (Eurosport.no):
Da Eurosports Indre bane-podcast gjestet Skagerak Arena etter treningskampen mellom Odd og Rosenborg, sa Odds midlertidige trener Jan Frode Nornes klart ifra hva han tenker om å bli fast hovedtrener.
– Har du lyst til å bli fast?
– Ja, svarte han kort og konsist på spørsmålet fra Eurosport.
– Jeg forholder meg til den situasjonen som er. Klubben er i en prosess hvor de skal ansette en trener og jeg har blitt spurt om å styre den skuta frem til den er ferdig. Jeg har sagt ifra til klubben at jeg håper å være en kandidat til jobben, men jeg har ingen problem hvis det kommer en som er bedre egnet til jobben, å gå tilbake til assistentrollen uten problem. Jeg tror det er første gang jeg avslører det offentlig.
– Er det en følelse som har vokst frem nå?
– Den har vokst frem ja, da Fagermo ble klar for Vålerenga. Så har jeg selvfølgelig snakket mye med han, snakket mye med trenerteamet og mye med mine nærmeste. Jeg har tidligere vært veldig klar på at jeg er i en rolle som passer meg perfekt. Så har jeg tatt en runde med meg selv og tenkt at det kanskje er på tide å steppe up, ta litt ansvar, ta en utfordring og prøve. Hvis jeg ikke tør å gjøre det så kommer jeg mest sannsynlig til å angre om noen år, sier han.
Nornes har hatt ansvaret for laget etter at det ble klart at Dag-Eilev Fagermo gikk til Vålerenga i slutten av januar.
– Først og fremst så har det vært veldig ok. Fin erfaring for meg hvert fall. Ansettelse av ny hovedtrener er ikke jeg som leder den prosessen der, det er sportssjefen Tore Andersen og den prosessen er enda ikke ferdig, så vi får se hva klubben lander på etter hvert.
– Nå må vi bare vente å se hva utfallet blir av den prosessen som klubben kjører nå. Så får vi bare vente å se. Uansett så kommer jeg til å bli i klubben.
Fredag tapte Odd 4-5 mot Rosenborg.
Sett denne?
picture

RBKs nye danske: – Har snakket med Bendtner

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame