Populære sporter
All sport
Vis alt

Svensk spiss skal være på plass i Skien – dette sier Odd-sjefen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 23/08/2020 klokken 19:14 GMT+2

Den høyreiste spissen Robin Simovic skal være på vei til Odd.

Robin Simovic

Foto: Getty Images

  • Mandag avsluttes runde 15 i Eliteserien med Stabæk-Brann fra Nadderud stadion. Lad opp til kampen på TVNorge, Eurosport Player og Dplay fra klokken 20:00 – sikre deg tilgang her!
Like før Odd møtte Molde på Aker stadion, meldte lokalavisen Varden at den svenske spissen Robin Simovic nærmer seg en overgang til serietreeren. Også Telemarksavisa skriver om Odd-linkede Simovic.
Etter at skienslaget solgte Torgeir Børven til Rosenborg tidligere i år, har de hvitkledde stått med Mushaga Bakenga og Tobias Lauritsen som de to eneste rendyrkede spissene i laget. For en drøy måned siden brakk Lauritsen ankelen i oppgjøret mellom Odd og Aalesund, og siden da har Bakenga bekledd spissrollen.

Befinner seg i Skien

Nå kan det derimot se ut til at Odd peiler seg inn på en ny spiss. Varden skriver at den høyreiste svensken Robin Simovic (29) befinner seg i Skien, og at han kan bli klar for Odd innen kort tid.
Simovic – som er 199 centimeter på strømpelesten – har spilt for italienske Livorno det siste året, men står per nå uten klubb.
29-åringen har tidligere spilt for Frode Johnsens gamle klubb, Nagoya Grampus, samt Omiya Ardija i Japan. I Sverige har Simovic spilt for klubber som Malmö, IFK Klagshamn og Helsingborg.

– Sårbar plass

Sportssjef i Odd Tore Andersen ønsker ikke å kommentere spillerlogistikk, og har ingen kommentar til Eurosport vedrørende Robin Simovic. Odd-sjefen erkjenner derimot at spissplassen er en av flere sårbare posisjoner i Odd-laget.
– Det er en sårbar plass for vår del, men det er stort sett alle posisjoner på laget. Forhåpentligvis er Lauritsen snart klar, men både spissplassen og blant annet venstrebacken er spesielt utsatt, sier Andersen til Eurosport, og viser til spekulasjonene rundt en mulig overgang for Birk Risa.
– Det er flere posisjoner vi ønsker å forsterke, om noen blir solgt i nærmeste framtid, legger han til.
– Så spillere som Birk Risa kan forsvinne i løpet av det neste overgangsvinduet (åpner 8. september)?
– Alle våre spillere er til salgs. Vi er veldig stolte av at våre spillere blir sett på, og at vi har mulighet til å utvikle disse til å bli best mulig. Vi er forberedt på at salg kan skje, svarer sportssjefen.
Også Odd-trener Jan-Frode Nornes uttalte seg om spillerlogistikk da Eurosport besøkte Skagerak arena tidligere denne uken. Se hva han sa her.
picture

Alle Odd-spillere er til salgs for riktig pris: – Flere på langtidskontrakter er gledelig

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame