Det er TV 2 som melder at Stabæk-juvelen var på besøk hos Molde torsdag.
– Det stemmer. Molde har vært interessert i meg i to år, så jeg synes det var på tide å se på forholdene og prate med klubben, sier Brynhildsen til TV 2.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
20 TIMER SIDEN
Molde-direktør Ole Erik Stavrum har ikke besvart Eurosports henvendelser torsdag.
20-åringens kontrakt med bæringene går ut i sommer, og påtroppende sportssjef Torgeir Bjarmann innrømmet til Eurosport at det å beholde stortalentet blir en av hans største utfordring i sin nye jobb.
– Du kastet meg inn i det vanskeligste «caset» av alle med en gang, tror jeg, humret Stabæks nye sportslige leder på Eurosports spørsmål om hvordan han vil løse situasjonen rundt Brynhildsen på torsdagens pressekonferanse.
Og la til:
– Jeg har fått med meg at det er en spiller klubben ønsker videre og som jeg helt sikkert hadde ønsket å ha med videre. Jeg tror det er mer riktig at Jon (daglig leder Tunold) tar status på Brynhildsen-saken.
Daglig leder Jon Tunold sier til Eurosport.no at de fortsatt har et ønske om å forlenge kontrakten til 20-åringen.
Nylig forlenget talentfulle Emil Bohinen (21) sin kontrakt til sommeren 2022.
– Vi kan bekrefte at Ola er en spiller som vi gjerne ønsker å beholde. Nå står han egentlig fritt til å velge selv. Det må vi respektere. Han må ta det valget han ønsker, men vi har vært ganske tydelige på at han er velkommen til å være med videre i klubben. Vi har et ønske om det, så får vi se hvor det ender, sier Tunold.

Grepet som kan gjøre Branns nye mann til en suksess

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
EN DAG SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
EN DAG SIDEN